Bir ortama girildiği anda tüm gözlerin üzerinde olması her insanı hayal ettiği bir durumdur. Bu yazımızda bunun imkânsız olmadığını kanıtlıyor ve tüm gözleri üzerinize çekebilmenin tüyolarını veriyoruz.

1.      Cool olun. Etrafa bakınıp şaşkın şaşkın ifadeleratmak yerine önünüze bakın ve dik bir şekilde ortama girin.

2.      Kıyafetleriniz ile dikkatleri üzerinize çekin.Sıradan olmak yerine küçük detaylar ile kıyafetlerinize bir hareket katın veetrafta ki herkesi etkileyin.

3.      Kusursuz bir makyaj uygulaması yapın. Bu noktadaçok makyaj değil doğru makyaj yapmalısınız. Kusursuz bir şekilde yaptığınız azmakyaj ile kusursuzluğunuza hayran bırakabilirsiniz.

4.      Topuklu ayakkabı her zaman avantaj. Bir kadınınen seksi göründüğü an beklide topuklu ayakkabı ile yürüdüğü andır. Fazla sözegerek yok, topuklu ayakkabının tıkırtısı yeter.

5.      Saçlarınızı ya sıkıca bağlayın ya da serbestbırakın. Saçlarınızı serbest bıraktığınızda doğallığı ve dolgunluğu dikkatçekecektir. Sıkıca bir atkuyruğu yahut topuz yaptığınız da ise son derece şıkve seksi görüntünüz ortamdakileri hayran bırakacaktır.

6.      Dikkat çekici takılar kullanın. Takı seçimiyaparken sıradan modeller yerine kimsede olmayan göz alıcı takılar tercih edinve sade kıyafetler üzerinde göz alıcı takıları kullanın.

7.      Oturuşunuza ve konuşmalarınıza özen gösterin.Düzenli bir oturuş ve doğru jest mimikler ile etrafınızda ki herkesi kendinizehayran bırakabilirsiniz. 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları