Film evrenlerinde karanlık tarafı bir çok karizmatik şekillerde gördük , işte en havalı sekiz tanesini sizler için derledik.

Lord Voldemort

Lord Voldemort

Lord Voldemort, J.K. Rowling tarafından yazılmış Harry Potter serisinin ortaya çıkma nedeni olan kurgusal karakter. Lord Voldemort aynı zamanda sadece Safkan Büyücü Irkından olanların Büyü Dünyasında yaşamasına izin veren Safkan Rejimi Hareketinin Lideridir.

2. Anton Chigurh

Anton Chigurh

2007 yapımı No Country For Old Men filminin kiralık katilidir. Javier Bardem canlandırmıştır.

3. Tony Montana

Tony Montana

Antonio "Tony" Montana, 1983 yılında Brian De Palma tarafından beyazperdeye aktarılan Yaralı Yüz filminde Al Pacino tarafından canlandırılan film karakteridir.

4. Alex DeLarge

Alex DeLarge

efsane yönetmen Stanley Kubrick'in 1971 yapımı efsane filmi A Clockwork Orange'ın anti-kahraman kötü karakteridir. Malcolm McDowell bu efsane karakteri canlandırmıştır.

5. Jack Torrance

Jack Torrance

Stanley Kubrick'in bir başka efsanesi olan The Shining filminin efsane kötü karakteridir. Jack Nicholson bu karakteri canlandırmıştır.

6. Hannibal Lecter

Hannibal Lecter

Doktor Hannibal Lecter Thomas Harris'in yazdığı kitap serisindeki kurgusal karakter. Red Dragon kitabıyla ilk kez ortaya çıkan bu kurgusal karakter zeki bir psikiyatrist ve yamyam seri katildir.

7. Darth Vader - Yıldız Savaşları (Star Wars) - 1977

Darth Vader - Yıldız Savaşları (Star Wars) - 1977

Darth Vader, Yıldız Savaşları serisinin orijinal üçlemesi (Yeni Bir Umut, İmparator, Jedi'ın Dönüşü) ve serinin sonradan çekilen öncül üçlemesinin üçüncü filmi olan Sith'in İntikamı filmlerinde yer alan Yıldız Savaşları karakteri.

Filmlerde giysinin içindeki hâli David Prowse tarafından canlandırılmış ve James Earl Jones tarafından seslendirilmiştir. Jedi'ın Dönüşü filminde maskesiz hâli oyuncu Sebastian Shaw tarafından canlandırılmıştır. 2005'te çekilen son film olan Sith'in İntikamında ise Hayden Christensen bu rolde yer almıştır.

8. The Joker

The Joker

Heath Ledger'ın efsane rolü hakkında söylenecek başka tek bir söz yoktur. Huzur içerisinde uyusun.



Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları