Genellikle bu tür bahaneler kadınlar tarafından gelmektedir.

1.      Ağda zamanının yaklaşması kadınların sevişmemek için bahaneleri arasında yer alır. Bir erkeğin kılı tüyü sorun olmazken bir kadın genelde bunları sorun eder ve bir şekilde sıyrılmanın yolunu bulur.

Image

2.      Erkeklerin en büyük bahanesi ise maçtır. İddiaya girdiği maç yatmış yahut tuttuğu takım kaybetmiş ise başlasın bahaneler. Zaten maçı kaybettik şimdi sırası mı?

Image

3.      Yemeği fazla kaçırmışım, yerimde duramıyorum, en bilindik bahanelerden biridir.

4.      Başım ağrıyor, en klişe yatak bahanesidiyebiliriz.

5.      Evcil havyanlar sebebi ile bahane üretme. Ev içinde evcil bir hayvan var ise genellikle o bahane edilir ve uykuya hemen dalınır.

Image

6.      Dün senin bahanen vardı, bugünde benim.Genellikle iddialaşma kaynaklıdır. Biraz ısrar bahaneyi ortadan kaldırmaya yetecektir. Denemelisiniz.

7.      Genellikle kadınların haklı bahanelerinden birisidir ‘’nevresimleri yeni serdim’’ kolay mı tüm nevresimi topla yıka ütüle yeniden ser.

Image

8.      Ve tabi ev içinde ki çocuklar. Aman çocuklar uyanır. Bebek mi ağlıyor? Korkup çağırırsa nasıl gideceğiz tarzında en çok üretilen bahanelerden birisidir çocuklar.

9.      Havanın kötü olması bile bazen bir bahane üretmek için yeterlidir. Bugün hava çok kapalı canım hiç istemiyor tarzında bir bahane son derece anlamsız ve dayanaksız gelse de kabul edip yatıp uyumak zorunda kalabilirsiniz.  

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları