Vücudun çeşitli yerlerinde çeşitli sebeplerle oluşan yaralar, özellikle de vücudun görünen bir bölgesinde oluştuğunda kişilerin canını sıkan bir hal almaktadır. Yüzde oluşan sivilceler de istenmeyen bir görünüm oluşturmakta, kişilerin kendilerine güven duygusunda azalmaya yol açmaktadır

Kişilerin zorunlu haller dışında dışarı çıkmak istemedikleri dahi görülmektedir. Bazen de vücudun değişik bölgelerinde kesikler, sıyrıklar, su toplamaları gibi çeşitli nedenlerle yaralar oluşmaktadır. Bütün bu durumlar karşısında etkili bir tedavi aracı olan çay ağacı, çeşitli şekillerde kullanılarak yaraların oldukça hızlı iyileşmesini sağlamaktadır. Çay formunda kanayan bölgeye damlatıldığında kanamayı durdurmakta, ya da piyasada krem ve serum şekline satılan ürünlerini yaraya da sivilce bulunan bölgeye uyguladığınızda etkili bir yara iyileştirici özelliği göstermektedir.

Image      Image

Çay ağacı bitkisi,mantara da iyi geldiği bilinen ve kuvvetli antibiyotiklerin bile geçiremediği enfeksiyonları geçiren özellikte olması ile tanınmaktadır. Yaralar üzerinde de hızlı iyileştirici etkisi sayesinde yara olan bölgeye sürüldüğünde kanamayı durdurmakta ve dokunun kendini hızlı şekilde onarmasını sağlamaktadır. Çay ağacı kabuk bağlamış yaralara sürüldüğünde ise kabuğun yerini derinin almasını hızlandırmakta etkisi sürüldüğü günden görülmeye başlanmaktadır. Özellikle yeni yara olmuş bölgeye uygulandığında normalde 5-6 günde iyileşecek bir bölgenin 2-3 günde iyileşmesini sağlamaktadır. Hızlı çözüm vermesi ve yara olan dokunun mikrop kapmasını da önlemesi ile etkili bir yara iyileştirici olarak bilinir çay ağacı.

Image


Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları