Sabahları uyanmak herkes açısından zor bir durumdur. Zira sabahları uyanırken zorlanıyor ve bir de üstüne rahatsızlık varsa o zaman aşağıda belirtilen bu durumlar sizlere çok tanıdık gelecektir.

1-Alarmı devamlı erteleme durumu

Image

Sabah erken kalkmakta zorlananlar hakkında haber yapılır da sabahları alarmını devamlı kapatanlar unutulur mu? Tabi ki de hayır. Bu tarz kişilerin sabahları yaptıkları ilk şey alarmlarını devamlı olarak ötelemek sureti ile daha fazla uyumayı sağlamak. 

2-İşe geç kalma durumu

Image

Sabahları devamlı suretle daha fazla uyuma uğruna alarmlarını kapatanların en önemli sorunu saatin farkına varmayarak işe geç kalmaları.

3-Kahvaltı yapmamayı göze almak

Image

Sabahları erkenden uyanmamak için kahvaltı etmemeyi göze alanlar yok değil. O uyunacak beş dakikalık uyku bile kahvaltıdan daha tatlı gelmektedir.

4-Yatmadan Öncesinde Duş Almak

Image

Sabahları sırf daha fazla uyumak için bir gece öncesinden duş alanlar var ve böyle yaptıkları için de gurur duymakta.

5-Bir gece öncesinden kıyafet seçimi

Image

Kontrollü yaşayanlar kişiler bir gece öncesinden vakit kaybı yaşamamak için kıyafetlerini seçerler. Fakat sabahları erkenden kalkmaktan nefret eden kişiler bu eylemi sırf sabahleyin daha fazla uyumak için yaparlar.

6-Sabahları suratsız olma

Image

Sabahları işe gitmek için kalkanlar yataklarından kalkmış olsalar bile ruh yapısı olarak hala yatakta uyudukları için toplu taşıma vasıtalarında yaşanan hengame onlara vız gelir tırıs gider. Tek yaşanan sorun,bu kişilerin fazlaca suratsız olmalarıdır.

 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları