Bir ortama girildiği vakit kendilerini en öne atarak sivrilmeye bayılırlar. Bu yazımızda size bu erkek modellerini derledik.

1.       Sürekliolarak ‘’ yavrum ‘’ kelimesini kullanan erkek modeli

‘’ Yavru gelip alim mi seni? ‘’,‘’ Yavru bugün bize gelsene ‘’ gibi son derece itici sözler dillerinde pelesenk olmuştur.                                                                                                                                                                                       

2.       Ortama girdiklerinde garip el kol hareketleri vardır. Bir ortamda dikkati çekmek adına ellerinden gelen her şeyi yapar ancak son derece itici bir görüntü sergilerler. Adeta muhallebi kıvamında hareketleri vardır diyebiliriz.

3.       Yeni tanıştığınız an sizinle 40 yıllık ahbap olurlar. Herkese aynı numarayı yapmak ruhlarına işlemiştir. Seni yıllardır tanıyormuş izlenimi vererek yakınlık gösterir ve son derece samimiyetsiz bu tavırları ile de insanın midesini bulandıra bilirler.

4.       O kendini çok beğenmiş ifade yüzlerinden eksik olmaz. Yarım bir gülüş ile karizmatik hava çizseler de kısa zaman içinde gösterdikleri ego insanı bayar.

5.       Sürekli olarak mal varlıklarından bahseder ve sürekli tatil fikri sunarlar. Arabam şu ek olarak daha tanışmanızın üzerinden saatler geçmesine rağmen tatil planı yaparak sizi de davet ederler. Tüm bunların yanı sıra benmerkezci ve huysuz halleri insanı kısa sürede hayattan bezdirmeye yeter.

 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları