Teknolojik gelişmeler ışığı altında hayatımızı kolaylaştıranakıllı ürünlere şimdi de akıllı yatak katıldı. Bu yeni geliştirilen yatak sayesinde insanların uyku kalitesi ölçülmekte ve horlama esnasında kendiyüksekliğini ayarlayabilmektedir.

Image

Yeni geliştirilen ve insanlarınuyku halinde uyku kalitesini ölçen ve horlama sırasında yükseklik ayarını kendikendine yapabilen 360 Bed olarak adlandırılan akıllı yatakların yaptığı diğergörevler arasında, kalp ritmini ve insanların uyku esnasında dönüşlerini takipetmek sureti ile uyku kalite puanını tespit edebilmektedir. Akıllı yatağındiğer bir özelliği ise, soğuk havaların olduğu zamanlarda devreye girmekte olanayak ısıtıcısı bulunmaktadır.

Image

Akıllı yatağın altı kısmındabulunmakta olan hava kanalı insanların daha rahat bir uyku çekmesine yardımcıolmaktadır. Diğer yandan akıllı yatağın her yanında bulunan sensörler toplamışoldukları dataları bluetooth yardımı ile akıllı telefonlara göndermektedir. Buyolla birlikte artık insanlar uyku kalitelerini rahatlıkla ölçme şansına sahipolmaktadır. Akıllı yatak 360 Bed, bu yıl içerisinde Amerika’da dört bindolardan piyasada olacağı beklenmektedir.   Akıllıyatağın en güzel özelliklerinden biri yatakta iken ya da az bir basınçuygulandığı zaman çalışmamasıdır. 

Image

Bir diğer yeniliklerden birisi de akıllıyatak örtüsü. İçeriğinde barındırmış olduğu uyku takip sistemi sayesinde sizinsağlıklı bir uyku uyumanızı vaat etmektedir. Bu akıllı yatak örtüsünün sunmuşolduğu bir başka özellik ise, çift taraflı olarak ayarlanabilen sıcaklık ayarısayesinde eşinizin sizi rahatsız etmeden uyumasını sağlamaktadır. 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları