Kişilerin yapmış oldukları bazı hareketler ve davranışlar o kişinin karakter analizini ortaya çıkarmaktadır. Bunlar arasında insanların oturma biçimleri de o kişinin karakterini belirlemekte. Sizlere insanların hangi oturma şekillerinde nasıl karaktere sahip olduklarını açıklayacağız. İşte ayrıntılar. Keyifli okumalar.

1-Dik Şekilde Oturmak

Image

Bu kişinin kararlı biri olduğunu gösterir. Geleceğe dair planlarını yapmış ve uygulamakta. Kontrol edilmeyi sevmiyor aksine o kontrol eden taraf olmalı. Bulunduğu yeri sahipleniyor ve koruyor. Biraz dik başlı, fakat bu da planlarını uygulamaya koyması için gerekli.

2-Rahat Biçimde Oturmak

Bu tür oturan kişi kendi ile barışık ve etrafına karşı her zaman olumludur. Daima arkadaş canlısı ve sempatik bir kişiliğe sahiptir.

3-Eğilerek Oturmak

Böyle oturan kişilerin kişiliğinde fedakar olmak yatar.Kendinden çok başkalarını düşünmektedir. Her zaman pozitif ve nezaket sahibidirler.

4-Ayakları Birleştirerek Oturmak

Bu tür oturan kişiler hem planlıdır hem de fazlası ile ciddibir yapıya sahiptir. Bu karaktere sahip kişilere soru sormaya çekinirsiniz. İçinde bulunduğu ortamları daima inceler.

5-Bilinçli Biçimde Oturmak

Bu kişi de fazlasıyla rahat ve ortamda bildiği bir konu konuşuluyor. Ellere bakılacak olursa etrafında hep tanıdığı insanların olduğu söylenebilir. Diğer insanlardan farklı hissediyor. Diğer insanları süzüyor ve değerlendiriyor.

6-Elleri Saklayarak Oturmak

Bu kişi fazlasıyla naziktir. Karşısındaki insanın yaptığı hataları görmezden gelecek ve unutacak kadar da anlayışlı. Fakat ellerini saklaması karşısındakinde güvensizlik oluşturuyor. Bu da karakterinin zayıf olduğunu göstermektedir.

7-Elleri Dizlerde Oturmak

Image

Bu kişi de lider ruhlu, fakat liderlik etmekten çok lider olmamayı tercih ediyor. Sadece fikirlerini söylüyor ve sevdiği insanlara yol göstermektedir.  

 

 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları