Kamp yapmayı sevenler aranızda mutlaka vardır. Doğanın tam ortasında kamp kurarak bir yere bağlı kalmaksızın kamp yapmanın mutluluğunu bilmeyen yoktur. Kamp yapıyorsunuz ama faydalarını biliyor musunuz? İşte kamp yapmayı tercih edenler için kamp yapmanın faydaları.

Rezervasyon Stresi Yaşamamak

Bu sene rezervasyon yapmakta geç kaldık derdine son. Kampalanlarında genellikle yer bulma konusunda sıkıntı çekilmez. Tatilişletmelerinin otellerinde ya da motellerinde yer bulamadım derdini bir kenarabırakıp o işletmelerin kamp alanlarında çadırınızı kurarak stressiz bir tatilyapma imkanı bulabilirsiniz.

Tatil Mevsimi Kavramı Yaşamamak

İster tatil mevsimi ister olsun ister olmasın birkaçgünlüğüne bile olsa ihtiyaçlarınızı ve çadırınızı alarak arzu ettiğiniz yeregitme olanağınız bulunmaktadır.

Yapay Işıklardan Uzak Olmak

Çadır kurduğunuz ortamda gökyüzüne çok net bir şekildebakabilmenin mutluluğuna sahip olacaksınız. Doğanın ışığının tadını çıkarın hemde karanlığın.

Harika İşler Yapmak

Her kamp egzersizleri kapsamaz. İş bölümünde size verilecekolan görevleri yerine getirerek egzersiz yapmış gibi olacaksınız. Pek çokkampçı açısından bisiklet, yüzmek ve tırmanmak aktiviteleri vazgeçilmezdir.

Toplulukla Vakit Geçirmek

Yapılan araştırmalar topluluk kavramının önemine vurguyapmaktadır. Ailenizle, arkadaşlarınızla ya da belli bir amaç için birlikteolduğunuz kişilerle aynı ortamda bulunmak ve beraber vakit geçirmek pek çokyönden sizi sağlıklı bir yapıya büründürür. Diğer yandan manevi duyguyu da doludolu hissetmenizi sağlayacaktır. 

 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları