Her kadın kendine göre güzeldir hatta her kadın bir çiçektir. Diğer yandan bazı kadınlar tam fotojeniktir. İşte tam anlamı ile güzel olan kadınların bulunduğu ülkeler. Belki de bir gün gitmek isteyebilirsiniz bekar erkekler.

1-Brezilya

Image

Etnik olarak birçok farklı ırkın bir araya gelerek oluşturduğu Brezilya'da bu karışımdan çoğu zaman bakmaya doyulmaz kadınlar ortaya çıkıyor.

2. Rusya 

Image  

Moskova Metrosu'ndan en ücra Sibirya'ya kadar olan geniş coğrafyada, gittiğiniz her yerde o güzel gözlerle karşılaşmanız olasıdır.

3. Slovakya

Image

Mavi gözlü ve sarışın olmanın bir ayrıcalık olmadığı güzeller diyarı... Bazı kadınların bir yığın para harcayarak sahip olduğu güzelliğe onlar doğuştan sahip!

4. İsveç

Image

Dünyanın en güzel sarışınlarına sahip bir diğer ülke olan İsveç kadınları, sarışınlar hakkında söylenen olumsuz sözlerin aksine zeka ve kabiliyetleriyle öne çıkıyor.

5. Venezuela

Image

Uluslararası güzellik yarışmalarının vazgeçilmezlerinden olan bu güzellerin, dünya güzeli olması için azıcık makyaj yeterli olmakta.

6. Kolombiya

Image

Günaha girmekten korkanlar sakın Kolombiya'ya gitmesin!Hatta Bagota'ya hiç uğramasın!

7. Ukrayna

Image

Dünya üzerindeki her erkeğin haritada yerini bilmesi sizce rastlantı olabilir mi? Kiev desek...

8. Lübnan

Image

Nereden çıktı demeyin, Arap dünyasının en güzel kadınlarına sahip Beyrut'a gidip kendiniz görün!

9-Angola

Siyahi Kainat Güzeli çıkarabilecek kadar iddialı olan Angola, Avrupalı modacıların manken avına çıktıkları bir ülke durumuna geldi bile.

 

 

 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları