Anlatılmaz izlenir filmlerimiz hakkında çok fazla ipucu vermekten kaçınarak tanıştırmak istedik. İşte türk Sineması mazisinden 'sen muhteşem bir detaysın' diyebileceğiniz birkaç filmi sizler için derledik.

Süper Kadın Dehşet Saçıyor

Süper Kadın Dehşet Saçıyor

1972 yapımı Türk Fantastik Macera sinemanın siyah beyaz olduğu dönemlerde korku salan bir kadın kahramanla baş başayız. 

Çocuklara Uzaydan Bir Arkadaş Geldi, Badi

Çocuklara Uzaydan Bir Arkadaş Geldi, Badi

1983 yapımı E.T. takliti akıllara durgunluk veren bir Türk bilim - kurgu filmidir. İstanbul'a zorlu iniş yapan ufonun dost taşıyan bir araç olduğunu görüyoruz.

Kilink İstanbul'da

Kilink İstanbul'da

1967 yapımı Fantasti Türk filmleri arasında yer alır. Güçleri olmayan bir anti-kahraman Kilink'in hikayesini anlatıyor. 1965'te İtalya'da yayınlanan Killing adlı çizgi romanın Türkiye'de büyük ilgi görmesinin yansımasıdır.

Dişi Kilink

Dişi Kilink

1967 yapımı ve çılgın furyan haline gelen Kilink serisinin dişi versiyonu. Kocası tarafından sevgilisi ile basılıp yüzüne kezzap dökülen kadının intikamını izlerken adeta macera yaşıyoruz.

Atını Seven Kovboy

Atını Seven Kovboy

1974 yapımı filmin bir diğer adı da Red Kit Daltonlara Karşı'dır. Sadri Alışıkla bir çeşit yerli kovboy filmindeyiz.

Kara Bela Zagor

Kara Bela Zagor

1971 yapımı film haydutlarla kapışan Zagor'un güçlerini anlatır.

Süpermen Dönüyor

Image

Süpermen Dönüyor1979 yapımı filmde Tayfun'un dünyaya ana rahminden değil de roketle geldiği öğrenilir. Tayfun aynı zamanda Dünya Gazetesi'nde çalışması mücadelelerin başlangıç noktasıdır.

Dünyayı Kurtaran Adam

Image

Dünyayı Kurtaran Adam1982 yapımı bilim - kurgu / aksiyon filmi 1,5 saat boyunca izlemeye doyamayacağınız Cüneyt Arkın filmidir.

3 Dev Adam

Image

3 Dev Adam1973 yapımı bilim-kurgu / aksiyon filmidir. Dünyanın en önemli ve süper 3 Dev Adam'ı bir araya gelerek Türkiye'deki tarihi eserleri koruyor.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları