Kış ayının son bulması ile birlikte bir bir düğün haberleri gelmeye başladı. Genç çiftlerin en özel ve heyecanlı gününde en önemli konulardan birisi gelinliktir. Tüm gözlerin gelinin üzerinde olacağı gibi, en özel günde özel hissetmek için her gelin güzel olmak ister.

Eğer çocukluğunuzda hayal ettiğiniz gelinliğin modası geçti ise, yahut hayalinizde bir model yok ise, yılın modasını takip etmezsem çatlarım diyorsanız doğru yerdesiniz, 2017’nin en trend gelinlik modellerini sizler için derledik. Sahi neydi o! Bir yastıkta kocayın. 

1.      Sırt dekolteli zarif gelinlik

Image

Duvağı kısa tutarak son derece şık bir görüntü yakalayacağınız bu model sayesinde yılın en güzel ve en tarz gelini olabilirsiniz. Transparan tül üzerine işlenen güpür detaylar ile zarif bir gelin olabilir, tüm gözleri üzerinize toplayabilirsiniz.  

2.      Transparan Gelinlik Modeli

Image

Henüz Türkiye buna çok hazır olmasa da tüm dünyada 2017’ninen çok tercih edilen modelleri arasında transparan gelinlik modeli tercih ediliyor. Tercih tabi ki sizin

 3.      Balık Kesim Uzun Etek Detaylı Gelinlik Modeli  

Image

Hem zarif hem şık hem de son derece gösterişli bir görüntü yakalama amacınız var ise tercihiniz kesinlikle bu modelden yana olmalı. Düğün boyunca yürümekte zorluk yaşasanız da eğer sağlam nedimelere sahip iseniz korkacağınız hiçbir şey yok demektir. Tüm düğün boyunca gözler üzerinizden ayrılmayacak.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları