Bitmiş ve devam eden izlediğinizde asla pişman olmayacağınız yabancı diziler

Arrow

Image

Bir suikastin ardından babasını kaybetmiş olan Oliver  Qveen ıssız adaya düşerek hayatta kalmayı başarır. Fakat adada onu bekleyen daha büyük tehlikeler vardı. Devletin  gizli proje ve silahlarının denemesini yaptığı bu adada hayatta kalma mücadelesini verirken, bir sürü yetenek öğrenecekve kurtulduğunda şehrini korumak için kullanacaktır.

Supernatural

Image

Doğaüstü. Gelmiş geçmiş en mükemmel dizidir. 2005 yılında başlayan ve hala devam etmekte olan dizi,melekler, şeytanlar, vampirlerle dolu serilerine 12. sezonla devam etmekte. Henüz izlemeye başlamayanlara şiddetle tavsiye edebiliriz.

Fargo

Image

Suçve polise severlere tavsiye edebileceğimiz bir dizi olan Fargo, 2014 yapımıolmasına rağmen kısa sürede popüler olmayı başarmıştır. Suçlusu yakalanmamışdosyalar gibi bir çok gizemli suçun peşinde düşülmesiyle macera dolu bir yapımortaya çıkmıştır.

Grımm

Image

Supernaturalgibi doğa üstü olayların yaşandığı diziler arasında yer alan Grimm,yine hayalyada aklınıza gelmemiş yaratıkların insan formunda insanlarla iç içeyaşadığıbir hikaye. Ve yine bu yaratıkları görebilen Grimm adında özel yetenekleresahip insanlar bulunmakta. 

Shanara

Image

Fantastikdizler katogorisinde yer alan yapım ilk sezonunda oldukça dikkat çekti. Elf hikayelerinden esinlenerek hazırlanan dizi grafik ve kalitesiyle ön plana çıkmakta.

Teen Wolf


Başlangıçta bir gençlik dizisi olarak görünse de zamanla bir çok kitleye hitap eden dizi.Fantastik dizi sevenlerin vazgeçilmezi olmuştur. 6. sezon çekilmektedir.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları