Whatsapp kullanımı artık günlük hayatımın bir parçası oldu. Özellikle konuşmaktan çok yazar, çizer gençlerimiz çoğaldı. Kısaltmalar bile anlamlı hale geldi. Yeni simge ve karakterler en son moda, sürekli güncelleniyor. Örneği az bulunur Türk gençlerinin Whatsapp yazışmalarında bizlerde çok eğlendiriyor. Hatta öyle hayatımızdaki; gruplar kurup,yıllarca buluşmadığımız arkadaşlarımızla görüşüyoruz, buluşuyoruz. Konum atıyoruz ki en ihtiyaç duyulduğu anda bize yardımcı oluyor.

Whatsapp kullanıyoruz amabirinin sizi nasıl takip edebildiğini biliyor musunuz? Bu daha çok takip etmekisteyen sevgililer için ideal bir konu. Whatsappuygulamasına ne zaman girmiş, ne zaman kadar yazışmış görebilirsiniz.Aylık, haftalık ve günlük kullanımı, size grafik verilerini ayrıntılarıgösterebilirsiniz. Nasıl kullanacaksınız? Google Play`den, Whatdog adlıuygulama sayesinde sevgiliniz veya arkadaşlarınız neler yapıyor, öğrenin.                                                                                             

Image  Image

Takip için uygulamafonksiyonlarını, nasıl kullanırız? WhatsDog uygulaması, sizlere kişi takibinisağlayacak. Uygulamayı kullanabilmek için, önce android cep telefonunuzaindirip, kurmalısınız. Uygulama kurulum esnasında sizi yönlendirecektir. KarşınızaWhatsapp kişi listesi gelecek vesizde takip etmek istediğiniz kişiyi seçeceksiniz. Maalesef bir kişi takipedebilirsiniz. Ama işin güzel yanı, takip ettiğiniz sevgiliniz yada arkadaşınızdurumu anlamayacak bile. Bazen her programda yanlışlıklar olabilir. Bu konudadikkat etmelisiniz. Peki siz takip edilmek istemiyorsanız, WhatsNot uygulamasıkurmanız yeterlidir. Artık bilgilerinizi güven altına alabilirsiniz. İstersenizgörmek istemediğiniz gizli bilgileri de engellemeniz mümkün. 

Image

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları