Günümüz de evlilikler ne yazık ki pekte uzun sürmemektedir. Son yıllarda artış gösteren boşanma oranları ile birlikte uzun ömürlü evlilikler çiftler için adeta uzak bir hayal oluyor. Günümüz de birçok değişim ile birlikte sosyal yaşantımızı etkileyen olaylar ilişkilerin bitmesine yol açabiliyor. Bu yazımız da sizlere uzun ömürlü bir evliliğin sıralarını derledik.

1.      Birbirinizi dinleyin.

Image

İlk zamanlarda ilişki her zaman rayında gider. Peki, hiç düşündünüz mü neden? Çünkü ilk zamanlarda çiftler birbirini dinler. Sözlerine kulak verir, fikirlerini önemser, ilgi hat safhadadır. Birbirinin ilgi alanına değer verir. Ancak zaman içinde bu durum değişir ve evlilikler zedelenebilir. 

2.   Sosyal medyadan uzak durun.

Image

Sosyal medya ilişkilerin bitmesinde son zamanlarda oldukçabüyük bir etmendir. Özellikle chat tarzı sitelerde eşlerin vakit geçirmesi ileaile içinde ki sadakat son bulur. Bununla birlikte ulaşılmaz kavramı son bulurve eşler farklı kişilere yönelim içine girebilir. Bu durum evliliğin bitmesindeen büyük etmendir. Bu nedenle sosyal medya kullanımını kısabileceğiniz kadarkısın, yahut birlikte hesap açarak vakit geçirin.

Image

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları