Bazı kadınlar hayatını bir prenses edası ile sürdürürken bazıları tüm bu şatafattan çok uzakta bir hayat sürer. Bu yazımızda sizlere hayatı prenseslikten çok uzakta yaşayan 6 kadın modelini derledik.

1.      Ruj hakkında bildiklerinin kısıtlı olması bir yana, ruju sürme noktasında da son derece yeteneksiz olurlar. Aslına bakılırsa yeteneksizlik bir yana hiçbir zaman bu yönde bir merakları yahut istekleri olmadığı için ruj sürme adına pekte fikir edinmemişlerdir.


2.      Alışveriş merkezlerinde WC kavramı onlar için nettir. Ancak içerideki sıranın makyaj sırası olması onları şaşkına çevirir.Aynalar karşısında süslenen onlarca kadına bir anlam veremezler. Zaten makyaj yapma konusunda da adeta olaya Fransızlardır.

Image

3.      Kıyafet seçimleri son derece sade ve abartısızdır. Bir alışverişe gittikleri zaman göz alan kıyafetlerden adeta kaçarlar. Onlar için kıyafet sadece bir ihtiyaçtır ve kıyafet konusunda fikirleri ve tarzları sadelikten yanadır.

Image

4.      Topuklu ayakkabıyı sadece ihtiyaç olduğu durumda tercih ederler. Önemli bir iş toplantısının dışında çok fazla topuklu giyme alışkanlıkları yoktur. Sporun rahatlığı dururken topuklunun çilesini çekmezler.

5.      Saç konusunda oldukça geridedirler. Şöyle ki saçlarını açık bırakmak ve toplamak sureti ile iki şekilleri vardır. Bunun dışında ki her şey onlar için karmaşık ve gereksizdir.

Image

6.      Oje sürmek adına büyük savaş verebilirler. Ojenin gerekli olmadığı konusunda mastır yapmaya yetecek kadar fikre sahiptirler. 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları