Gözlük takanların sıklıkla başına gelen birbirinden ilginç ve bir o kadar da komik fotoğrafları sizler için derledik. Etrafımızdaki pek çok gözlüklü insanın her gün yaşadıkları, ama gözlüksüz insanların bilmediği zorlukları gözler önüne serdik. Gözlüklü iseniz bakın bakalım resimlerde ve resimlerin altında kendinizden bir şeyler bulabilecek misiniz?

1-Gözlük Camının Buharlaşması

Image

 Bir içecek içerken ya da bir soğuk ortamdan sıcak ortama girildiğinde insanın canını fazlasıyla sıkan bir durumdur. Ondan sonra silmekle uğraş ya da en kolay çıkar ve hayata bir müddet öyle bak karar sizin.

2-Gözlük Camını Silmek

Image

Her ne kadar birçok sprey piyasada olsa da en iyisi tabi ki üstümüzde çizmeyecek bir kıyafet varsa onla silmektir.

3-Gözlük Camında Yağmur Damlası

Image

Gözlük kullanan kişilerin başına gelen durumlardan biri de gözlük camında biriken yağmur damlalarıdır.

4-Gözlüklerle Yatmak

Image

İnsan yorgun geçen bir günden sonra az dinlenmek, yan yatıp bir rahatlamak ister değil mi? Ama gözlüklüyseniz bu maalesef imkansız bir durum.

5-Numarasız Güneş Gözlüğü Polemiği

Image

Numaralı güneş gözlükleri hem pahalı hem de istediğiniz modelde bulmak biraz zor. Peki ya kendi gözlüğünüzün üstüne bir numarasız güneş gözlüğü takıp dolaştınız mı?

6-Gözlüğe Gelen Darbeler

Image

Gözlüksüz bir insan anlamaz.. O şakalaşmalarda az mı gözlükler kırıldı, parçalandı. Siz siz olun gözlük kullanan bir insana şaka yapmayın. 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları