Teknolojinin ilerlemesi ile birlikte artık insanlar birbirleri ile çok hızlı bir şekilde tanışabiliyor, sevgili olabiliyor hatta evlenebiliyor.Teknolojinin hızlanması bu anlamda olumlu etkilere sebep olsa bile bazı özellikleri sebebi ile çiftler arasında kavga çıkarabiliyor.İşte onlardan bazılar:

1)SOSYAL MEDYAFENOMENLİĞİ VE ARTAN KARŞI CİNS TAKİPÇİ SAYISI :

Çiftlerinbelkide en çok kavga ettiği sebeplerin başında geliyor. Karlıcinsin kendi sevgilisine veya eşine bir ilgi duyduğu düşüncesikişiyi adeta kemiriyor ve işin ucu kavgaya kadar gidiyor. Busebeple önerilen çiftlerin hesabı ortak kullanmasıdır.

2) ARKADAŞLIKİSTEKLERİ VE DURUM BEĞENİLERİ :

Sosyal medyanın en büyük özelliklerinden biri de insanların kendi düşüncelerini aktarabilme kolaylığıdır. Sadece düşüncelerini değil resimlerini de paylaşabilir insanlar. İşte bu noktada eşlerden birinin resmini karşı cinsten birinin beğenmesi de kavga sebebi olabiliyor. Buna çözüm ise fotoğrafları gizlemek.

3) BİLİNMEYENŞİFRELER :

Bazı çiftler eşlerine sosyal medya hesabına ait şifreleri vermiyor işte bu durum en büyük kavga sebeplerinden biri. Her ne kadar karşı tarafı kıskandırmak ve bu durumdan sevgi depolamak olsa da amaç güveni ve huzuru kıran bu duruma karşı şifreler verilmelidir.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları