Sanatçı dediğin ince ruhludur. Gelişmiş zevkleri vardır. Girdiği ortamda ışıldar, anında fark edilir. Peki, sen sanatçı olsaydın hangi tür ruha sahip bir sanatkar olurdun hiç düşündün mü? Merak ediyorsan testi çöz, sonucu gör.

Hafta sonları ne yaparsın?

Peki, hafta sonu yanında kim olsun istersin?

Seni sanat yapmaya iten asıl sebep hangisi?

Ne sıklıkla sanat üzerinde çalışıyorsun?

Projeyi ne kadar sürede bitirebilirsin?

Sanatçı Olsaydınız Hangi Tür Ruha Sahip Olurdun?

  1. Sonucun: Profesyonel sanatçılarla yarışacak bir ruha sahipsin!

    Sen profesyonellerle yarışabilecek nitelikte bir ruha sahipsin. Senin için yaptığın her iş zamanı geldiğinde bitmeli ve mükemmel sonuçları yakalamalısın. Sıradan ve basit işler tarzın değil. Hep en iyinin başındasın. 

  2. Sonucun: Tembel ve isteksizsin!

    Sen tembel ve isteksiz bir sanatkarsın. Bekliyorsun ki, ilham gelsin de, sen çalış. Elindeki işi aylarca hatta yıllarca bitiremiyorsun. Bazen bırakıp sıkıldığın da oluyor. Sanatı toplum için değil, kendin için yapıyorsun. 

  3. Sonucun: Amatör ruhlusun!

    Amatör ruhlu bir sanatkarsın. Tez canlısın ve başladığın işi kısa zamanda bitirmek isteyenlerdensin. Durum böyle olunca yaptığın işte en iyiyi yakalayabilmen zorlaşıyor. Elinden iş çıkıyor, çalışkansın ama insanlara waaoow dedirtemiyorsun. Bir çizgin var ve pek dışına çıkamıyorsun bu da seni bir adım öteye taşıyamıyor. Bu o kadar da kötü bir şey değil tabii ama, yerinde sayıyorsun.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları