Kışın kasvetinin son bulması ile birlikte güneş iyiden iyiye kendini göstermeye başladı. Havaların bu denli güzelleşmesi ile hem cildimizi hem de gözlerimizi korumak son derece önemli. Tam olarak bu noktada güneş gözlükleri devreye giriyor. Kışın özlediğimiz gözlükleri yazın doyasıya takacağız. Ancak her yıl modanın değişmesi ile birlikte bu yıl gözlüklerde de büyük bir değişi yaşandı. 2017 ‘nin gözlüklerinde en trend modelleri ve tercih edilenleri sizler için derledik.

1.      Her yıl olduğu gibi bu yılda Leopar modelgözlükler modasını koruyor.

Eğer kenarda köşede bir leopar desenli gözlüğünüz var iseçıkarın ve takın, bu yıl moda leopardan yana. Bununla birlikte hiçbir zaman bumoda eskimeyecek gibi duruyor.

2.      Ayna görüntülü gözlükler.

Evet geçtiğimiz yıllarda modadan anlamayanların taktığınıdüşündüğümüz arkadaşlardan ilham alınmış olacak ki bu yıl moda aynagözlüklerden yana. Tabi modern ayna tipli gözlükler.

3.      Simetrik kesimli modeller.

Sıradan kare yahut yuvarlak modelleri unutun. Bu yılınmodasında beşgen, altıgen biçiminde birçok gözlük tanıtılmaya başlandı bile.Oldukça tarz duran bu gözlüklerden mutlaka edinmek şart gibi duruyor.

4.      Pastel tonları moda

Siyahın asilliğine söylenecek söz yok ancak yazın cıvılcıvıl havası için tasarlanmış son derece şık aynı zamanda sevimli pasteltonları 2017’nin öne çıkan gözlük modelleri arasında yerini çoktan almış bile. 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları