Apple’ın merakla beklenen kablosuz kulaklığı Apple AirPods ile özgür hareketlere yeniden merhaba diyeceğimiz bir cihaz. Apple’ın İphone 7 akıllı telefon etkinliğinde tanıttığı Apple AirPods adını verdikleri kulaklıkları kullanıcı tarafından oldukça beğeni alan bir cihaz olma başarısını yakalamıştır. Günlük yaşantıda herkesin sorunu haline gelen kablolu kulaklıklara profesyonel çözüm getiren Apple bir kez daha farkını ortaya koymaktadır.

Image

Özelliklerine bakılacak olunursa, sadece müzik dinlemenin yanında telefon görüşmesi yapabilme, oyun oynama, film izlerken ve televizyon izlerken de kullanabileceğiniz bir cihaz Apple Airpods. Aynı zamanda Siri’ye de ulaşmanızı sağlayacak teknik aksama sahip bir cihaz. Kurulumu oldukça kolay ve anlaşılır olan bu cihaz günlük hayatta oldukça avantajlı durumda bulunmaktadır.Kulaklıkların üzerinde herhangi bir tuşu bulunmamaktadır bu da yine şık görüntüsüne artı katan nitelikte bir tasarıma imza atmış olmasını göstermektedir. Çok kolay şekilde taşınabilen bir şarj aleti ile kolayca kullanımını yapabileceksiniz. Kulaklıkları iphonunuza yaklaştırmanız durumunda aktif hale gelir ve dilediğiniz şekilde kullanmaya başlayabilirsiniz. Tek bir şarj edildikten sonra 5 saate kadar kullanım süresinde sahip durumdadır ve özel kutusu ile de şarj olabilmektedir. Beyaz renkli taşıma kutusuyla gelen AppleAirPods’lar aynı zamanda da bu kutu ile şarj olabilmektedir. Kutunun yapısı da mıknatıslı bir şekilde dizayn edilmiş ve kullanımını oldukça kolaylaştırmıştır.  Kullanıcılar için her özelliği tek tek düşünülmüş bir cihaz olarak karşımıza çıkmaktadır. Apple AirPods oldukça hafif ve kulağınıza uygun büyüklükte, rahatsız etmeyecek ve kulağınızda unutacağınız büyüklüktedir. Küçüklüğünden dolayı birçok kullanıcıların akıllarına gelen düşme sorunu ise yetkililer tarafından düşünülmüş, sarsıntı ve darbelere karşı olabildiğince dayanıklı yapıda yapılmış bir cihaz olarak karşımıza çıkmaktadır.Apple AirPods’u bağladığınız cihaz ile hem kulaklıkların hem de şarjın ne kadar pil ömrü olduğuna hızlı bir şekilde ulaşmanızı mümkün kılacak bir sistemi bulunmaktadır.

Image     Image


Apple AirPods,kolay kullanımı ve mükemmel tasarımı ve kolay taşıma olanaklarıyla hayatımıza giriş yapmaktadır. Eksi yönleri ise; internet dünyasınca sıkça kullanılan müzik programlarıyla uyumlu halde olmaması ve kulaklık niteliğinde düşünülecek olunursa fiyatı kullanıcılar tarafından düşünülmesine sebebiyet vermektedir.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları