Akrep burcuyla birlikte olan bir yengeç doğru kişiyi bulmuştur. İkisi de duygusal olan bu burçlar çok iyi anlaşacak, birbirlerinin isteklerine karşılık verebilecektir. Ruh okşamayı iyi bilen akrep burcu için yengeç gibisi yoktur. Yengeç, derin duyguları olan anlayışlı bir burçtur. Akrebin kıskançlıkları ile başa çıkabilecek tek burç yengeçtir.

İkiburcun ilişkilerinde romantizim hat safadadır. Yengeç erkeğinin duygu yoğunluğuakrep kadını ile duygusal bağ kurarak onu dünyanın en mutlu kadınıyapabilir.  Akrep kadını için yengeçerkeği ruh ikizi olabilir.

Image

Akrep yaşantısında cinselliğeyoğun bir şekilde ihtiyaç hisseder. Ancak cinsellik akrep için duygusallığın,romantizmin ayrı bir boyutudur.  Builişkinin seks yaşamı oldukça doyurucu, şevkatli ve duygusal olacaktır. Akrepburcu için sadakat çok önemlidir. Özgürlüğüne düşkündür. Yengeç bazı konulardabaskıcı olmazsa problem yaşamazlar.

Image


Yengeç erkeği aile kurmak isterdolayısıyla çapkın değildir. Akrep kadını ‘’benim ‘’ dediği bir şeyikaybetmekten paylaşmakta, vazgeçmekten hoşlanmaz. Dolayısıyla ilişkide uyumolacağı kesin.

Image

 Yengeç erkeği akrebiyumuşatacaktır. Su elementinin uyum ve enerjisi birbirini  çekecektir. Akrep kadını kırılgan olduğundan duygusal güvenceye önem verir ve yengeçbu beklentiyi karşılayacaktır. Bu birliktelik uyum dolu ve keyifli birbirliktelik olcaktır.

 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları