Öfkenize göre hangi gezegensiniz ve nasıl bir yapıya sahipsiniz. Bu test sonucunda hangi gezegen olduğunuzu öğrenebilirsiniz. Hadi başlayalım.

Sizleri En Çok Hangi Durum Öfkelendirir?

Sizleri En Çok Hangi Durum Öfkelendirir?

Öfke Durumunuza Göre Hangi Gezegensiniz?

  1. Sonucun: NEPTÜN

    Sen NEPTÜN gibisin ve bir insan aşık olacaksa kesinlikle sana olmalı. Pek zarif, pek alımlı pek bir kendine has tavrı olansın , Sadece ait olduğun kişiyle yaşayacak kadar temiz ve sadıksın. 

  2. Sonucun: PLÜTON

    Sen PLÜTON gibisin gezegenlik çıkartırdı ama tüm dünyadaki insanların gönlünde en kral gezegen ve bir insan güvenecekse kesinlikle sana güvenmeli. Bir insanın seninle sadece samimi ve doğalsa bir şansı olabilir. 

  3. Sonucun: VENÜS

    Sen VENÜS gibisin ve bir insan ihanete uğramak istemiyorsa kesinlikle seni seçmeli. Biri gelip alsın seni ve evlensin, arkasına bakmaya gerek bile kalmaz. Bir ömür seninle geçer. Hem de çok güzel geçer.

  4. Sonucun: GÜNEŞ

    Sen GÜNEŞ gibisin, bir gezegen değil ama yıldızların kralı ve bir insan kavgaya gideceği zaman kesinlikle sadece seni yanında götürmeli. Roketatar 1 sen 2.  Sen kesinlikle rol yapmazsın. 

  5. Sonucun: MERKÜR

    Sen MERKÜR gibisin ve bir insan pişman olmak istemiyorsa kesinlikle seni seçmeli. İnsanın içine işleyen etkileyici bakışlara sahipsin. 

  6. Sonucun: AY

    Sen ay gibisin gezegen değil ama uyduların kralı ve bir insan kafasını dağıtmak istiyorsa kurşun sıkmak yerine kesinlikle seninle dağıtmalı. 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları