Bazı kadınlar hayatlarına birileri sokmaktan hoşlanmaz. Çünkü bu kadınlar genel olarak yalnızlığa alışmış ve yalnızlık ile bütünleşmişlerdir. Çoğu erkek bu duruma anlam veremese de yalnız kadınların haklı sebepleri ve gerekçeleri vardır. Bu yazımızda sizler için yalnızlığı seçen kadınların haklı sebeplerini derledik. Keyifli okumalar.

1.      Düzenlerini kurmuştur bu kadınlar. Hayatları tam manası ile bir ‘’ düzen’’ etrafında konuşlanmıştır. Hayatlarına aldıkları insanın düzenini bozacağından korkarlar bu sebeple yalnızlık onlar için her zaman daha iyi bir tercihtir.

2.      İdeaları vardır ve bu ideallerini gerçekleştirmek için tek başlarına yola çıkmışlardır. Bu yola farklı insanları dahil ettiklerinde kendilerine ihanet ettiklerini düşünürler. Bu sebeple idealleri uğruna yalnızlığı tercih ederek belirledikleri yolda yürürler.

3.      Mazilerinde derin yaralar vardır. Elbette ki geçmişlerinde ki bir erkeğe sonsuz güven göstererek ağır bir darbe almışlardır.Bu ağrı darbe karşısında kabuklarına çekilerek güven içinde yaşamayı tercih ederler. Aslına bakarsanız güven kelimesi onların literatüründen çoktan toplanıp gitmiştir.

4.      Kendi başlarının çaresine bakmayı çok iyi bilirler. Birine muhtaç yaşamak onlara göre değildir. Zorluklar karşısında kollarını sıvar ve dikilirler. Kadın gibi kadın olmayı en iyi onlar bilir.

5.      Hesap vermek onlara göre değildir. Hayatlarında bir insana hesap vermek onlar için acı bir tecrübe olmuştur bu sebeple bundan sonra ki hayatlarını sadece kendilerine hesap vererek devam ettirmeyi isterler. 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları