Hepimizin bir zamanlar çok yakın olduğu ancak birdenbire kopup uzaklaştığı arkadaşları vardır. Pek çoğumuz da belli bir zamanın ardından bu arkadaşlarımızla tekrar yakınlaşmayı isteriz, fakat bu her zaman çok da kolay olmaz. Araya kavga veya herhangi bir olumsuz neden bile girmemişken üstelik... Yalnızca farklı yollara yönlendiğiniz için koptuğunuz bu arkadaşlarla, günün birinden tekrar bir araya gelmek istediğinizi varsayalım. İşte size tekrarda eski arkadaşlarınızla yakın olmanın 3 yolu.

1-İlk Yapılacak Davranış Arkadaşlığı Tekrardan Başlatmadan Önce İyice Düşünmek

Image

Örneğin eğer bazı soğukluklar nedeniyle yollar ayrıldıysa, her şeyin geride kalmış olabileceğini düşünerek arkadaşlığa tekrar başlatmak sizi fena halde hayal kırıklığına uğratabilir. Bunun dışında diğer nedenleri de göz önünde bulundurmanız gerek. 

2-Birbiriniz İlk Kez Tanıyormuş Gibi Davranmak

Image

Elbette bir zamanlar yakın olduğunuz insanlarla yine çok yakın olacağınızı düşünmeniz normal. Fakat işler sandığınız gibi maalesef işlemiyor. Bilime göre sanki bir yabancıyla sıfırdan arkadaşlığa başlıyormuşsunuz gibi hareket etmeniz faydanıza olacaktır.

3-Sabırlı Olmak

Image

Karşı tarafı hemen sizinle çok yakın olmaya zorlayamazsınız. Onun da sizi değerlendirmesine izin vermeniz gerekiyor. Özellikle de arkadaşlığı canlandırma konusunda siz uzun süredir düşünürken, onun bundan habersiz olup bir anda sizin yoğun ilginize maruz kaldığını düşünürsek, bir süre tanımak en ideal seçim gibi duruyor.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları