Bir erkek ile bir kadının ilk buluşmaları heyecan dolu olur. İlk anda bir erkeğin sizden hoşlanıp hoşlanmadığını anlamak istiyorsanız bu ipuçları çok işinize yarayacak.

Yüzünüze Dokunuyorsa

Image

Flört döneminde eğer bir erkek size sık olarak yüzünüze dokunuyorsa,  o zaman size ilgi duyuyor anlamı taşımaktadır. Bir erkeğin size karşı ilgili olup olmadığını anlamak isterseniz ellerini takip etmeniz yeterlidir. Saçlarına ya da kulaklarına dokunuyorsa bir sorun yoktur demektir.

Bardağına Dokunması

Image

Bir erkek bir kadınla ilk defa buluştuğunda bardağı ile devamlı oynuyorsa erkeğin sıkıldığı anlamına gelmemektedir. Aksine bu durum sizden hoşlandığının belirtisi olmaktadır.

Kaşlar ve Gözler Kalbin Aynası

Image

Erkekler hoşlandıkları bir kadının karşısında konuşmalar esnasında fazlaca neşeli olabilmektedir. Bu durum bazen el kol hareketleri ile aşırıya kaçabilmektedir. Az bilinmekte olan bir ipucunu vermekte fayda var:Buluşmada eğer erkekler kaşlarını devamlı oynatıp, gözlerini büyütüyor ise o zaman turnayı gözünden vurmuş olduğunuz anlamına gelmektedir.

Her Dokunuş Bir Şeyler Anlatmakta

Image

İlk buluşmada üzerinden belli bir zaman geçtikten sonra erkek size karşı devamlı ve bilinçsiz bir şekilde dokunuyorsa bu durumlar her şeyin yolunda gittiğine bir işarettir. Diğer yandan karşınızdaki erkek çekingen biri bile olsa, elinize dirseğinize veya sırtınıza dokunacaktır. Bundan dolayı gözleriniz erkeğin üstünde olsun hemen karar vermeyin. Bu dokunmalar bilinçli bir şekilde yapılıyorsa size karşı duyguları olduğundan emin olabilirsiniz.

 

 

 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları