2000’lerin başları bir ayrı güzeldi değil mi? Her şeyin tadı başka zevki başkaydı. Bu yıllarda ki dizilerin popülerliği bizleri ekran karşısına kitlerdi. Geçtiğimiz yıllarda TV’leri süsleyen hala dün gibi hatırladığımız gençlik dizilerini sizler için derledik.

1.      Kavak Yelleri

Image

Hem gençliğin verdiği delilik, hem dram, hem dostluk hem deaşk. Ne ararsanız bu dizide vardı. Ege de çekilen dizi 2007 yılları ile 2011yıllarında hayatımızda uzun dönem yer edindi. Deniz, Aslı, Mine, Efe kimunutabilir ki onları?

2.      Hayat Bilgisi

Image

2003 ile 2006 yıllarında ekranlara gelen bu dizi hayatımızınbir parçası oldu. Hala gösterilse yine izlenme rekorları kıracak dizide birçokana fikir vardı.  Afet hocası, Pikaçusu,Ortegası, Barbisi ile bir dönem hayatımıza neşe katan dizi şimdilerde güzel biranı olarak çoktan gerilerde kaldı.

3.      Yedi Numara

Image

2000 li yılların başından 2003 yılına kadar süren bu muazzamdizi bizi çok geçmişe götürdü. Hala dün gibi hatırladığımız bölümler çoktangeride kalmış Lüniversite okumak için bir evde birleşen 4 şehirli 2 de taşralı gencinçatışmalarını ve aşklarını konu alan sitkom formatında ki dizi uzun yıllar bizihem güldürdü hem de hüzünlendirdi.

4.      Arka Sıradakiler

Image

Lise formatında hazırlanan ve Hamdi Alkan’ın yönetmenliğindesunulan bu dizi hem dramı hem de mutluluğu bizlere sunmuştu. Nerde o eskiler!

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları