İlginizi çeken bir erkek var ama onun sizden hoşlanıp hoşlanmadığını anlayamıyor musunuz? İşte bu yazı tam size göre. Bir erkeğin sizden hoşlanıp hoşlanmadığını fark edebileceğiniz, istemsiz yaptıkları jest ve mimikler vardır. Erkeklerin vücut diliyle sizden hoşlandığını gösteren bazı hareketleri sizler için derledik.

1-Samimi Bir Gülümseme

Image

Size karşı ilgisi olduğunu gösteren en büyük işaretlerden birisidir. Daha samimi olmaya ve size yakın olup, sohbeti arttırmaya çalıştığını göstermektedir.

2-Ayna Gibi Sizi Yansıtıyorsa

Siz güldüğünüzde gülen, mutlu etmeye ya da hoşlandıklarınızı yapmaya çalışan, hatta konuşma şeklinizi bile taklit eden erkek, sizden kesinlikle çok hoşlanıyor demektir.

3-Gözlerini Sizden Ayırmayıp Dikkatlice Dinliyorsa

Image

Bir erkek ağzınızdan çıkan her şeyi dikkatle dinliyor,anlattıklarınızla yakından ilgileniyor ve bunları yaparken kafasını yana doğru eğiyorsa, bilin ki sizi önemsiyor demektir.

4-Sizi Dinlerken Mimiklerini Kullanıyorsa

Karşınızdaki erkek sizinle konuşurken gözlerini açıpkaşlarını kaldırırsa, bilin ki o an içinde fırtınalar kopuyor. Bunu da ancak bukadar gizleyebiliyor anlamına gelmektedir.

5-Eli Ayağı Birbirine Karışıyorsa

Image

Karşınızda elini ayağını nereye koyacağını bilmiyor ve yanakları kızarıyorsa, bu erkeğin çekingen olduğunu göstermez... Aksine sadece sizin yanınızda heyecanını dizginleyemediğini göstermektedir.

6-Göz Bebekleri Önemli

Bazen hislerimizi dile getirmektense gözlerimiz bizi ele verir.Heyecanlandığımızda ya da paniklediğimizde göz bebeklerimiz büyür ve bu asla saklanamayacak en belirgin işaretlerden biridir.

7-Göz Teması ve Bakışmalar

Göz göze gelmekten sakınmayın. Çünkü sık sık size bakması ve gözlerini üzerinizden alamaması ilgisini çektiğinizin işaretidir.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları