Hoşlandığınız veya aşık olduğunuz erkeği etkilemek için neler yapmanız gerektiği üzerine birkaç taktik vereceğiz. Etkilemekten kasıt aslında o kişinin de size ilgi duyması anlamındadır. Bu yüzden sizinde belki uyguladığınız bir kaç yöntem olmuş olabilir fakat başarılı olma durumları birbirinden farklılık göstermektedir. Bu yüzden vereceğimiz taktikleri değerlendirebilirsiniz.

Etkili Ve KolayTaktikler Nelerdir?                                                                                                                     

1- Bir kadının gizemi, erkeğin merakını uyandıran en önemli konudur.Bu merak ile onda sizi uyandıracak merak duygusu ve soru işaretleri sayesinde sizin hakkında bilgi toplama gereği duyacaktır. Biraz peşinizde koşturun ve uzak durun.  

Image                                                                                                    

2-Pozitif ve canlı olun. Diğer kadınlardan farklı olduğunuzu net bir şekilde gösteren diğer bir yöntemdir. Hayata bakış açınız, olaylara yaklaşımınız,pozitif düşünmek, gülümsemeniz onun için ilgi çekici özellikler olacaktır.Erkeklerin sevdiği kız tipleri; seksi olması yerine doğal ve canlı, beraber eğleneceği, güleceği profil tipi kızlardan daha çok hoşlanıyorlar. Neşe ve espiri işinizin sırrı olmalı.        

Image

3- Her konuda fazlası ve azı zarar kanunu unutmayın. İlişki içinde yada tanışma evresinde, uyumlu, anlayışlı, düşünceli olmak iyi fakat fazlası ve azı zarar.Yine dozajını siz ayarlayıp, olayın meşrebinde hareket edin. Baskı altında boğulan biri hemen kaçarak uzaklaşır. Tam tersi durumda da çok serbest bırakmak yine ilişkinin bitişi olacaktır.     

İradeyi Elinize Alın                                                                                                                                           

Ezik,mutsuz, güçsüz bir bayan hiç cazip değildir. Özgüveniniz yüksek fakat merhametli bir bayan olmalısınız. Duruşunuzu ve tarzınızı konuşturan, bakımlı bayan ve artı bahsettiğimiz neşe, espiriler sizi bir numara yapacaktır. İlişkide ve başlangıçta kontrolü elden bırakmayın.                                                  

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları