Hayvan sevgisi apayrı bir duygudur. Hatta hayvan sevmeyen insanların, insanları sevebileceği konusunda da birçok tartışma mevcut.

Hayvan severlik bir insanın en merhamet kokan tarafıdır diyebiliriz. Bu sevgiyi bir boyut öteye taşıyarak evinde bir hayvana hayat sunmakta takdir edilesi bir durumdur. Bu noktada evde kedi besleyenlerin iyisiyle kötüsüyle, eğlencesiyle, dramıyla bildiği durumları sizler için derledik. Keyifli okumalar.


  1. Evet, elleriniz, kollarınız, yüzünüz hatta bacaklarınız cırmık içindedir. Görenler savaştan çıktığınızı düşünse de sebebi sadece mini minnoş bir pamuk yumağının eseridir.

  2. Evde değer verdiğiniz, perde, kanepe varsa onları heba etmenin vakti geldi demektir. Kediniz hepsiyle bir savaş içindedir. Perdelerinizle savaşa girmiş gibi görünebilir uzaktan. Lakin sebebi ponçik kedinizdir.

  3. Soğuk kış gecelerinde koynunuza girip uyuyan sıcacık bir kediniz vardır. Bu gecelerde yalnız olmak söz konusu değildir.

  4. Eve girer girmez üstünüze atlayan ve sizi özleyen bir canlının varlığını ve onun sevgisini tarif etmek mümkün mü sizce?

  5. O derin uykunuzda tam olarak ayaklarınızda dolanan yumuşacık tüylerini size sürerek miyavlaması da sevdaya dahil mi sahi?

  6. En iyi mamayı almanıza karşın onu beğenmeyip olur olmadık şeyleri yemesi?

  7. Ona hazırladığınız alana konuşlandırılan muazzam bir yatak yerine bir terliğin içinde yahut kanepenin kenarında uyumasını da minnoşluğuna verelim mi?

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları