“Özel jetinizle, helikopteriniz ,le ya da dev yatınızla seyahat etmekten sıkılmaya mı başladınız? O halde bir de denizin altında size lük yaşamı yeni model denizaltı Neyk’i deneyin.”Bu cümleler, zenginlerin yeni oyuncağı ‘en üst seviyede lüks’ denizaltıyı pazarlamak için kullanılmakta.

Lüksü su altına indiren denizaltı

Hollandalı Ocean Submarine firmasının üreteceği en yeni lüks denizaltı modeli Neyk, lüks dizaynı ile dikkat çekiyor. İşte özel jetleri bile kıskandırmaya yetecek olan lüks denizaltı modeli Neyk hakkında çarpıcı detaylar. 

NASA ile işbirliği yapan Ocean Submarine’nin denizaltı modeli 20 yolcu taşıyabilecek. 18,3 metre uzunluğundaki denizaltı, 15 knot sürat ve maksimum 500 metre derine inebilme kapasitesi sunuyor. Bir James Bond filminden çıkmışa benzeyen yeni nesil denizaltında kütüphane, bar, mutfak ve dinlenme alanlarının da bulunacağı belirtildi. 

Lüksü su altına indiren denizaltı

Üreticilerinin iddiasına göre “Adeta bir köpekbalığı gibi çevik” olacağı belirtilen dizel ve elektrik motorlu Neyk’in iç dizaynı ve ışık sistemleri müşterilerin özel arzularına göre tasarlanacak. 270 derece görüş açısı bulunan kokpiti sayesinde denizaltında seyahat edenlere suyun altında eşsiz bir manzara sunmakta. 
2018 yılının Ocak ayında ilk modeli piyasaya sürülmesi planlanan denizaltının fiyatı ise henüz resmiyet kazanmış değil. Neyk’in seri üretimine geçtiği zaman 6 ile 24 metre arasında beş versiyonla karşımıza çıkacağı belirtilmekte. Denizin altında size lüksü yaşatacak olan yeni nesil denizaltının yalnızca zenginlere yönelik olduğunu belirtmekte fayda var. 


Lüksü su altına indiren denizaltı

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları