Erkeklerin kadınları baştan çıkarmak için kullandıkları yöntemlerden kısaca bahsedeceğiz.

1.      Bir erkeğin duruşu bir kadını etkileyen ilkunsurdur. Bir erkek ne kadar kendinden emin duruyor ise o noktada kadın baştançıkar.

Image

 

2.      Güven vermesi bir kadını baştan çıkarmaya yeter.Bir kadın için güven konusu son derece önemli bir meseledir. Bu aşamada birerkeğin güven vermesi bir kadın için oldukça önemli ve ilgi çekici bir konudur.

  Image

3.      Kadına değer veren erkek her zaman bir adımöndedir. Eğer bir kadına değer verirseniz ve hareketleriniz tavırlarınız buyönde olursa diğer erkeklere nazaran bir adım öndesiniz demektir.

  

4.      Bakımlı olması. Kadınlar her zaman için bakımlıerkeklerden hoşlanır. Kadın her zaman için kendine önem verir ve bakımınadikkat eder. Karşısında ki insanın da bakımlı olması kadının dikkatini çekenbir husustur.

Image


5.      Nazik davranmak. Günümüz de ne yazık ki erkeklerinceliğini kaybetmiştir. Şehrin içinde bu hisle yaşayan ve incelik görmeyenkadınlar küçük bir incelik ile karşılaştıklarında, bir erkeğin nazik davranmasıile ilgisini o erkeğe yöneltir ve kadın için bir adım önde olursunuz.

 Image

 6.      İltifat eden erkek. Bir kadına değer vermek herzaman için kadının ilgisini çeker. Bu aşamada eğer kadına değer verir, kadınlailgilenir ve ona iltifat eder iseniz bir kadın için oldukça ön plandaolursunuz. Güzel ve içten bir iltifat kadını baştan çıkarmaya yeter. 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları