Nişan bir kadın için düğüne atılan adımdır. Bu sebeple bir nişan töreni kadın için büyük önem taşır. Evlilik için atılan bu resmi törende birçok kadın aynı davranışları gösterebilir. Bu yazımızda size nişan sonrası tüm kadınların yapmak için can attığı davranışları derledik.

1.      Nişanda takılan yüzüğü herkesin gözüne sokmaya çalışır. Sürekli yüzük olan elini ön plana çıkarır. Tüm fotoğraflarda yüzük ön plandadır.

2.      Sosyal medyaya boy boy resimler konulur. Tüm sosyal medyada yaklaşık 1 hafta boyunca bu nişanlı çiftin her mekan da çekilen fotoğraflarını bulabilirsiniz.

3.      Herkese ama herkese nişanlandığını duyurmak ister. Elinden gelse bir mikrofon yahut megafon ile tüm dünyaya haber yollar.

4.      Nişanı duyduğu anda sinir krizi geçirecek kişileri düşünerek bu durumdan oldukça büyük haz duyar. Duyup duymadığını öğrenmek için de CIA’yi aratmayacak bir istihbarat birimi ile hareket eder.

5.      En özel nişanın kendi nişanı olduğu konusunda oldukça emindir. Herkese bu durumu kabul ettirmek adına büyük çaba sarf eder.

6.      Nişanın ardından gelinlik araştırmaları büyük bir hız kazanır. Bu durumda damat adayı adeta çile çeker.

7.      Eğer bir görümce var ise nişan sonrası karşılıklı gard alma sezonu başlar. Ömür boyu sürecek bu savaş dönemi için soğuk savaş dönemi son bulmuş sıcak çatışmalar başlayacaktır.

 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları