İnsanlar uyudukları dönemlerde mutlaka rüya görmektedir. Fakat uyandıkları zaman bazı insanlar gördükleri rüyanın ne anlama geldiklerini bilmez. Bazıları da uyandıkları zaman ya gördükleri rüya yarım kalmıştır ya da hatırlamadıklarını söylerler. Sizler için insanların en sık görmüş oldukları rüyaların ne olduğunu ve bu rüyaların anlamlarını derledik.

1. Rüyada kovalandığını görmek gerçek hayatta bir şey tarafından zor durumda kalındığını işaret etmektedir. Kaçmaya çalışılan şey kişinin kendisine ait bir düşüncesidir ve bundan kaçması mümkün değildir. Kovalanmak, yüzleşmekten korkulan bir durumu ifade eder.

Image

2-Yüksek bir yerden düştüğünü görmek temelde stres altında olunduğunu sizlere anlatmakta. Rüyamızda düştüğümüzde çoğu zaman korkarız. Bazen de suda battığımızı ve boğulmaktan korktuğumuzu görürüz. Bu rüyayı gören kişi gerçek hayatta kendini güvende hissetmemektedir, ya da kendisine destek verilmediğini düşünmektedir

Image

3-Rüyanızda karanlık figürler görmek gelecek hakkında şüphelerinizin olduğunu gösterir.

Image 

4-Rüyalarda çıplak olduğunuzu görmek sizlerden gizlenilen bir şeylerin olduğuna işaret etmekte. Savunmasızlığı simgeler! Kişi kendini yalnız ve korunmaya muhtaç hisseder. 

Image

5-Rüyada birisi ile sevgili olduğunuzu görmek karşı cinsle olan ilişkilerinizi simgeler. 

Image

6-Bir bebek görmek rüyada gelecekte büyük bir değişim yaşayacağınızı işaret etmektedir. Bazen rüyanızda bebek görmüş olsanız bile bu rüya size iç sıkıntısı verebilir. Bu gibi durumlarda olumsuz düşünmeye gerek yoktur. Rüyada bebek görmek her zaman iyiye yorumlanmaktadır. 

Image

7-Rüyada seks görmek, hayırlara alamet eder ve rüyayı gören kişinin hayatının olumlu yönde ilerlemeye başlayacağı, hedeflerinin, amaçlarının ve hayallerinin de gerçekleşeceği anlamına gelir. Rüya sahibinin başarıları artacak olarak nitelendirilebilir.

Image

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları