Japonlardan yine insanın aklını başından alacak bir buluş daha. Algımızda yanılmalara yol açacak kahve fincanları. Bu seri kahve fincanları gümüşten, hatta altında bile çok daha değerli bir maddeden yapıldı.

Adamlar yapıyor dedirten ve gerçekten yaptıkları işlere şapka çıkartan bir yenilik daha geliyor Japonya’dan. Daha önce latte art için hazırladıkları aletle her ne kadar beynimizde kısa süreli yanmaya neden olsalar da bu kez turnayı ve bizi tam olarak gözümüzden vuruyorlar. Japonya’da yer alan ve farklı tasarımlara imza atan D-BROS markası Waltz adını verdikleri yeni bir seriyle kahve severlerin karşısına çıkıyor. Özel şekillerle bezenmiş fincan tabağı ve aynalı fincanla algıda yanılsamalara neden olan, adeta kendimizi Matrix’te gibi hissettiren bir tasarım.

Image

Japon D-BROS şirketi Waltz adını verdikleri yeni fincanla, görenlerin aklını karıştırıyor. Özel şekillerle bezenmiş fincan tabağı ve aynalı fincanla algıda yanılsamalara neden olan tasarımlar, hipnoz etkisi bile yaratabilir.  Özel olarak üretilen Hasami porselenlerinden üretilen fincanı kaplamada kullanılan madde altın ve gümüşten çok daha az bulunan paladyum. Ancak bahsettiğimiz seri hiç de öyle sıradan bir aynalı fincanlar serisi değil. Porselenler özel olarak Hasami porselenleri. Bardağı kaplamada kullanılan madde ise altın ve gümüşten çok daha az bulunan paladyumdan. Kaplanan bardağın tamamen pürüssüz olması gerekiyor çünkü aksi halde en ufak bir pürüz yansımayı bozabilir ve şekli uyumsuz hale getirebilir.Kaplanan bardağın tamamen pürüzsüz olması gerekiyor çünkü aksi halde en ufak bir pürüz yansımayı bozabilir ve şekli uyumsuz hale getirebilir. 

    Image

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları