İçgüdülerine, sezgilerine ne kadar güvenebilirsin? Seni her zaman doğru yola yönlendirirler mi? Yoksa seninle oyunlar oynayıp kafanı mı karıştırıyor? İşte bu soruların cevabı bu beş soruluk testte saklı.

Gördüğün bu bomba her an patlayabilir, bombanın patlamasını engellemek için hangi kabloyu kesmen lazım?

Ormanın derinliklerinde kayboldun, yanında yardım bulabileceğin hiçbir şey yok. İlerlemeye devam ederken karşına bir yol ayrımı çıktı, hangi tarafa gideceksin?

Diyelim ki sana iki tane zarf uzattık ve birinin içinde 1 milyon TL'lik bir çek olduğunu söyledik, istediğini alabilirsin ve bulursan para senin. Hangisini alırsın?

Bu haplardan birisi zehirli ama birini seçip içmek zorundasın. Zehirliyi içersen 40 saniye içinde kalp krizinden öleceksin. Hangisini içersin?

Kapılardan birisinin arkasında sen kapıyı açar açmaz seni alnından vuracak bir silah, diğerinin arkasında ise özgürlüğüne giden yol var. Hangisini seçeceksin?

İçgüdülerinin Ne Kadar Güçlü Olduğunu Söyleyeceğiz.

  1. Sonucun: İç güdülerine pek fazla güvenme bizce...

    Bu testi tamamen içgüdülerini dinleyerek çözdün, sonuçta mantık yürütebileceğin ya da düşüneceğin bir durum yoktu. Tüm sorular rastgele gibiydi ve hissederek doğru yolu bulmalıydın, ama bulamadın! Bizce sen içgüdülerini çok fazla dinleme, belli ki seni doğru yola yöneltmekte biraz sıkıntı yaşıyorlar... 

  2. Sonucun: Sen kahin misin?

    Gerçekten aklımız almıyor? Yoksa sen kahin misin? İç güdülerin seni nasıl yönlendirdi, neler hissettin ve nasıl doğru sonuçlara ulaştın ciddi anlamda şaşkınız. Çoğu kişi içgüdülerinin güçlü olduğunu düşünür, ama yanılır. Fakat durum senin için böyle değil. Seninkiler adeta sana fısıldıyor! İ

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları