Cildimiz bizim için son derece önemli. Özellikle yüz bölgemiz bir toplumda var olmak, kendimizi iyi hissetmek ve iyi görünmek için büyük önem taşıyor. Yüzümüz günlük hayatta makyaja, toza, kötü hava koşullarına ve güneşin zararlı ışınlarına maruz kalabiliyor. Tüm bu durumlar yüzümüz de bir takım şeylerin ters gitmesine sebebiyet verebiliyor. Bu sebeple ciltte hangi problem mevcut ise bu yönde bir sabun kullanılarak gün sonunda yüz muhakkak bu sabun ile iyice yıkanmalıdır.

1.      Jojoba Sabunu

Image

Eğer kuruyan ve sivilceye sahip bir cildiniz var ise kurtarıcınız Jojoba sabunudur. İçeriğinde yer alan yoğun E ve A vitamini sayesinde cilde nemlilik kazandırır ve pul pul dökülme sorununu önler. Bunun yanı sıra içeriğinde bulunan bileşenler sayesinde sivilceleri kurutma özelliğine sahiptir. Güneş sebepli siyahlıkların yüzden temizlenmesini sağlar ve uzun süreli kullanım ile kırışıklıkları önler.

2.      Zeytinyağlı Sabun

Image

Cildin doğal yağ dengesini bulmasını sağlar. Bununla birlikte cilde doğal bir görünüm verir. Makyaj, kir ve siyah noktaların temizlenmesinde katkısı büyüktür.

3.      Keçi sütü Özlü Sabun

Image

Ciltte ki ölü derileri atarak cildin yenilenmesini sağlar.Bununla birlikte ciltte yer alan siyah noktaların temizlenmesini sağlayarak adeta bir toksin görevi görür. Cildin yenilenmesi açısından etkisi oldukça yüksektir. Aynı zamanda cildin rengini düzenli kullanım ile 2-3 tona kadar açar. 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları