Yüz şekli sizin veya çevrenizdeki herkesin kişiliği ya da yaşam biçimi hakkında birçok bilgi veriyor.

Image

            DİKDÖRTGEN YÜZ ŞEKLİ

Tuhaf gelebilir, ancak çene ve alnı kare şeklinde kıvrılmış gerçek bir yüz türüdür. Bu yüz şekli       gözden kaçırılmış olarak bilinir ancak bunun yanında, çoğu zaman çok iyi mantık kurarlar! Duygularını   planlar ve gizlemekten hoşlanırlar. 

Image

  • KALP-ELMAS YÜZ ŞEKLİ

    Bu yüz şekli, alın dar olmasıyla birlikte daha geniş bir çene çizgisi ve daha belirgin bir çene ile bilinir. Olumlu tarafı, ayrıntılara muhteşem özen gösterirler. Emoji şeklindeki bir yüzü kim istemez ki?

  • Image

             KALP-ELMAS YÜZ ŞEKLİ

İnat ve bol enerji ile birlikte güç anlamına gelmektedir. Bunlar biraz kontrollü olabilir, ancak aynı zamanda sezgisel olabilir, bu yüzden belki de bazen dizginleri ele geçirmelerine izin vermeye değer.

Image

             OVAL YÜZ ŞEKLİ

Olivia Munn, Beyonce ve Jessica Alba gibi pek çok ünlünün oval biçimli bir yüzü var. Oval şekilli yüzler genellikle huzurlu ve misafirperver insanlara aittir (sürpriz, dışa dönük ünlülerin oval yüzleri vardır!). Başkalarını kendi huzurlarında rahat hissettiriyorlar, fakat aynı zamanda insanların onlarla ne düşündükleri konusunda da çok bilinçli oluyorlar.

Image

  • YUVARLAK YÜZ ŞEKLİ

    İnsanların çoğu bu yüzü ay ile kıyaslar veya çocuğa benzer şekilde tanımlar, bu yüzden bu yüz şekline sahip olanların bu konuda tutkulu olmayabileceğini anlıyoruz. Neyse ki, yuvarlak yüz sahipleri nazik ve cömert davranıyor.

  • Image

             KARE YÜZ ŞEKLİ

            Kare yüz güçlü bir karakterdir. Kare yüzlerin iddialı olduğu bilinmektedir. Oldukça rekabetçidirler. 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları