Yaz aylarının gelmesiyle birlikte bir anlamda “evlilik sezonu” açılmış oldu. Biz de sizler için yeni evlenenlere alınabilecek hediyelerle alakalı bir liste derledik.

KAHVE MAKİNESİ

Image
Ev hediyesi denilince akla gelen ilk şeylerden biri olan kahve makinesi ile arkadaşınıza güzel bir armağan verebilirsiniz. Kahvenin Türk geleneğindeki yerini de göz önünde bulundurursak, böyle bir hediye hem çok anlamlı hem de kullanışlı olacaktır. Evdeki günlük hayatı kolaylaştıran bir seçim olması da ayrıca güzel olabilir.

ÇAYCI

Image
Türk ailelerindeki çay alışkanlığı artık dünyada bile biliniyor. Bu açıdan son yıllarda sıklıkla kullanılmaya başlanan ve geleneksel demliklerin yerini alan çaycı da güzel bir seçim olarak ön plana çıkıyor. Yeni evli çiftlerin bir sürü eşya alması gerektiği için çaycının ilk etapta akla gelmeme ihtimali de yüksek. Bu yüzden hem arkadaşınızın evinde olmayan bir hediye almış olur, hem de çay keyfini teknolojik bir hale getirebilirsiniz.

FİNCAN TAKIMI

Image
Yeni evlenen arkadaşınıza güzel bir fincan takımı da hediye edebilirsiniz. Piyasada satışa sunulan fincan takımlarının yanı sıra, daha özel çalışmalar ortaya koyan markalar da mevcut. Osmanlı usulü gibi farklı tarzlarda bir fincan takımı alabilir, böylece arkadaşınızın kahve sunumuna farklı bir hava katabilirsiniz.

TV KOLTUĞU

Image
TV koltuklarının rahatlığı herkesin malumu, bu tarz bir koltuk hediye etmeyi de düşünebilirsiniz. Kitap okurken de çok kullanışlı olan bu koltuklar, akşamları işten sonraki dinlenme faslına farklı bir boyut kazandırabiliyor.

ÇERÇEVE

Image
Emin olun çiftimiz evine alışveriş yaparken tüm detayları düşünüyor. Hatta bazı detayları düşündüğü için satın almasını yakın dostlara bırakıyor. Onlardan biri de mutlu anlarınızı ölümsüz hale getiren çok daha şık bir yolla yapan çerçeveler.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları