Anneler günü yaklaştıkça dünyanın en değerli varlıkları olan annelerimize ne hediye alacağımız telaşı başladı bile. Özellikle yeni anne olanların ilk anneler gününü yaşayacağından dolayı hediyeler çok anlam yüklü olacaktır. Yeni annelik duygusuna sahip olan annelere gelin ihtiyacı olan bir hediye alalım. Sizler için bu hediyelerden bazılarını derledik. Şimdiden annelerin anneler günü kutlu olsun.

Çorba ve Mama Tarifleri Kitabı

Image

Bebekler için hazırlanacak olan besinlere hangi malzemenin,hangi besin ile karışmayacağını ya da hangi gıdanın bebeklere özel olarak nasıl tatlandırılmasına yönelik tariflerin olduğu kitapları hediye etmek hem yeni anneleri hem de bebekleri mutlu edecektir.

Bebeklerin Gelişimi İle İlgili Kitaplar

Image

Her ne kadar anneler bebeklerin dilinden anlayabildiğini bilsek de, bebeklerin ağlama krizlerinden zeka gelişimine nasıl katkıda bulunulması gerektiğine kadar anlatan bu tür kitaplardan hediye etmek anneler açısından hem güzel hem de faydalı bir hediye olacaktır.

Emzirme Koltuğu

Image

Yeni annelik duygusunu tadan annelerin bebeklerini gece-gündüz emzirmelerinde annelerin rahat etmesi bakımından ayaklarını uzatıp rahatça arkasına yaslanacağı emzirme koltuklarından hediye etmek güzel bir fikir olacak.

Süt Sağma Makinası

Image


Bu hediye özellikle çalışan anneler açısından çok cazip bir hediyedir. Bu sayede anne sütünü günlerde saklayabilir hatta ve hatta ilave besinlere geçiş esnasında buzluktan çıkararak mamaları sıvı hale getirirken bile kullanılabilmektedir.

Pratik Bebek Beşiği

Image

Anneler ve bebekleri ayrılmaz bir ikili olurlar. Evin her köşesinde rahat bir biçimde birlikte olmalarını sağlamalarına imkan veren taşınabilir bebek beşiği hediyesi çok anlamlı olmaktadır. 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları