Güneş, deniz ve tatil hayalleri ile kadın ve erkeklerin en büyük sorunu kış boyunca kontrol edilemeyen kiloları olsa gerek. Tepeden tırnağa bakım ve güzellik için öncelikle kendimizi iyi hissedirecek; kışın yorgun, soğuk rehavetini üzerinizden atacak, yaza yenilenmiş bir şekilde girmek isteyenlere, basit ve etkili formüller vereceğiz.

Yaza Girerken Güzelleşmek İçin BütçeyiZorlamayan Tüyolar                                                 

Tenimiz, en güzel giysimiz. Deri bütün organları dış etkenden korurken, sıvı ve ısı dengesinde önemli rol oynar.                                                                                                                                                                         

1-Cildimiz, mevsim geçişlerinden en çok etkilenen organımızdır. Fakat ne olursa olsun hemen adepte olur, çevremizle uyum sağlar. Sağlıklı ve genç cilt için en önemli konu bakımdır. Cildinizi koruyarak, bakım ile destekleyebilirsiniz.                                                                                                          

 2- Cildinizin kuruması, çatlaması mevsim geçişlerinde normal bir durumdur. Isı değişimleri yüzünden cildinizi nemlendirerek koruma altına alabilirsiniz. Cildinize uygun nemlendirici seçmeniz önemlidir. Çünkü karma, yağlı ve kuru ciltlerin her biri birbirinden farklı özelliktedir. Genel olarak bol bol su ve sıvı tüketimi de cildimize iyi gelecektir.                                                                                                            

3- Cildin yaz lekeleri için nasıl bir koruma yapılmalı? Teniniz leke oluşumuna müsait ise, güneş ışınlarına karşı koruyucu kullanmanızı tavsiye ederiz. Her yaz oluşan lekeler derinleşerek, deri zaman içinde kalınlaşıp matlaşacaktır. Yaza girmeden bu lekelerden kurtulmak daha kolaydır. AHA veya meyve asitli ürünler lekelere karşı etkilidir ve doktor kontrolünde uygulanmalıdır.                               

4-Yenilenen cildin bir diğer ürünü Mezolifting`tir. Yaz aylarına giren cilt kurur ve nemlendirmek için Mezolifting tercih edebilirsiniz. Çeşitli mineral ve vitamin ile nem tutucu özelliğe sahiptir. Lekeleri açan ve deriyi sıkılaştıran bu madde, deri altına nüfuz ederek teninizi yenileyecektir. Deri kaybettiği nem, mineral ile vitamine kavuşur ve kırışıklık, lekeler için önerilmektedir.                                                                                                                                                                            

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları