Onları hep farklı hayal etmiştik ya da medya bize öyle sunmuştu. Fakat onlar kültür düzeyi fazlasıyla yüksek kadınlar... İşte Ortadoğunun dikkat çeken prenses ve kraliçeleri.

 Rania El-Abdullah

Rania El-Abdullah

Ürdün kraliçesi ve Kral Abdullah'ın eşidir. Orta Doğu'da kadın hakları için savaşan bir kadındır. Aktif olarak Instagram kullanmaktadır. Diğer yandan modayı severek takip etmektedir. 

2. Ameera Al-Taweel

Ameera Al-Taweel

Suudi Arabistan prensesidir. Amerika Birleşik Devletlerin'de eğitim almıştır. Suudi Arabistan'da yeniliklerin savunucusu olmuştur. Pek çok yardım kuruluşunda görev almaktadır. 

3. Deena Abdulaziz al Saud

Deena Abdulaziz al Saud

Orta Doğu'nun en şık kadınları arasındadır. Suudi Arabistan ve Katar'ın başkentlerinde moda butiklerine sahiptir. Vogue dergisinin Arabistan baş editörüdür. 3 çocuk annesidir. 

4. Moza bint Nasser

Moza bint Nasser

Katar eski Emiri'nin ikinci karısı ve ülkenin yeni hükümdarının annesidir. Ayrıca Katar Eğitim, bilim ve Sosyal Gelişim Vakfı'nın başkanı ve bir UNESCO büyükelçisidir. Sosyal hayatta çok aktiftir.  

5. Haya bint Hüseyin

Haya bint Hüseyin

Dubai'nin şu anki hükümdarı Şeyh Muhammed bin Rashid Al Maktum'un eşidir. Oxford eğitimlidir. 

6. Lalla Salma

Lalla Salma

Fas Kral VI. Muhammed'in eşidir. Bilgi sistemleri mühendisidir. 

7. Maitha bint Muhammed bin Rashid Al Maktoum

Maitha bint Muhammed bin Rashid Al Maktoum

Dubai hükümdarı Muhammed bin Rashid Al Maktum'un kızıdır. Birçok spor dalında madalyası bulunmakta. Aktif olarak spor ile ilgilidir. 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları