Kadında boy tartışması uzun zamandır gündemde. Birçok anket ve sokak röportajları sonucunda uzun boylu kadınların minyon kadınlara göre daha çok tercih edildiğini duyduk. Eh tabi uzun boylu dediysek 1.90 lık hatunlardan bahsetmiyoruz, bir basket takımı kurma düşüncemizde yok. Ülkemizde ki kadın boy ortalamasını ele aldığınızda 1.60 lık bir oran çıkıyor. Bu sebeple 1.70 üzeri olan her kadında ülkemizde uzun boylu sayılıyor. Keyifli okumalar.

1.      Kilo konusu onlar için çok dert değildir. Uzun oldukları için kısa boylu kadınlar ile aynı kiloda olsalar dahi daha zayıf görünürler. Genellikle ortamda bende 55 kiloyum ama sen zayıf duruyorsun sözlerine karşılık ‘’boydan kurtarıyorum’’ cevabını yapıştırı verirler.

2.      Bunun gibi komik durumlar ile karşı karşıya kalmazlar.

3.      Hayatınızda ‘’manken gibi hatun’’ istiyor iseniz uzun boylu kadınlardan yana tercih yapmanız en doğrusu olacaktır.

Image

4.      Topuklu ayakkabıyı çıkardıklarında yere yaklaşmazlar. Spor ayakkabı ile bile oldukça şık ve uzun görünürler.

Image

5.      Sürekli topuklu ayakkabı giyme gibi bir zorunlulukları yoktur. Çünkü doğuştan boya sahiptirler.

6.      Kıyafetlerde paça sorunu ile karşı karşıya kalmazlar.Aldıkları bir kot üzerlerine cuk oturur, terzi terzi gezip paça boyu vermez,caddede manken edasıyla pantolonu taşırlar. Gözler genelde bu hatunların üzerindedir.

 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları