Arkalarındaki sır perdeleri ile kayıplara karışmış insanların tüyler ürperten olayları.

Ray Gricar

Ray Gricar

Pennsylvania, Center County'de bir Bölge Savcısı olan Ray Gricar, 15 Nisan 2005'te gizemli bir şekilde kayboldu. Bir yolculuğun ardından evinden dönmediğinde kayıp olduğu bildirildi. Yetkililer, cep telefonunu ve dizüstü bilgisayarını içeride bırakarak arabasını yolun kenarında buldular. 2011'de yasal olarak öldüğü ilan edildi.

2. Amy Lynn Bradley

Amy Lynn Bradley

1998'de Amy Lynn Bradley, Royal Caribbean International Cruise gemisi ile Rhapsody of the Seas'da kayboldu. İntihar ettiği veya denize düştüğünün delilleri yoktu. Ailesi onun ortadan kaybolmasının farklı nedenler olduğunu söyledi. Aile çocuklarına bulana 250 bin dolar ödül vereceğini söyledi.

3. John Lake

John Lake

Newsweek'in spor  editörlerinden John Lake, 1967'de gizemli bir şekilde kayboldu. Son olarak Manhattan'da eve dönmek için metroya yürüdüğü biliniyor. Yıllar sonra oğlu Lake'e benzeyen bir cesedin fotoğrafını gördü, ancak ondan da bir sonuç çıkmadı.

4. Ted Conrad

Image

Ted Conrad1968'de Ted Conrad işine bir banka kasasından da 215.000 dolar çaldı, sonra iz bırakmadan kayboldu. Parayı kız  arkadaşına gönderdiği iki mektupla çaldığını itiraf etti. Yetkililer onu o zamandan beri aramakta.

5. Beaumont Kardeşler

Image

1966'da, Jane, Arna ve Grant Beaumont adlı üç  çocuk, Güney Avustralya'nın Adelaide kentinde kayboldu. Onların davası büyük bir polis soruşturması ve bir medya çılgınlığına yol açtı. Çocuklar çok aranmasına rağmen bulunamadı.

6. Ben Padilla ve Boeing 727

Image

Ben Padilla ve Boeing 72725 Mayıs 2003'te Angola'da, Amerikalı pilot Ben Padilla ve John Mutantu sabahın erken saatlerinde bir Boeing 727'ye bindi. Boşluk olmadan, uçağı piste çekti ve uçtular. Kule kendileri ile temasa geçmeyen pilotları defalarca aradı, ancak ne pilot ne de uçak bir daha bulunamadı.

7. Hayalet Balon

Image

Hayalet Balon1942 yılında ABD deniz  Kuvvetleri'ne ait bir balon Kaliforniya'nın Daly şehrine doğru ilerledi. Balon beklenildiği gibi şehre gidemeyince etrafta araştırmalara başlandı ancak ne balondan ne de mürettebattan bir daha haber alınamadı.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları