2017 yazına damga vuran ve sizi havalı göstermenize yardımcı olacak 5 ürünü sizler için derledik. Bu ürünleri kullanıp kullanmamak size bağlı tabi.

Ninja Maskesi / Dalış Maskesi: Son günlerde neredeyse tüm plajlarda bu maskeleri görebilirsiniz. Her ne kadar ilk başta görünüm itibariyle insana itici gelse de, aslında dalmayı sevenler için mükemmel bir çözüm. Hiçbir ilave ekipman olmadan sadece bu maske ile rahatça dalabilir, deniz altının tüm güzelliklerini panoramik bir şekilde görebilirsiniz…

tribord-plongee-innovations-visu-bloc-1

Dalış Scooter’ı: Özellikle çocukların ilgi odağı olan su altının bu yeni oyuncağı, şnorker ile dalanlar, günlük su sporu yapanlar için tasarlanmış. James Bond’un gizli silahlarını andıran bu alet sırt çantasına sığabilecek kadar küçük ama scooter ile iki buçuk saat dalış yapabilir hatta 131 fit derinliğe kadar inebilirsiniz.

1

Su geçirmez ve darbeye dayanıklı hoparlör: Divoom Voombox adlı ürün tatilcilerin favorisi… Artık, güneşlenirken kulaklık kablosuyla, telefonla uğraşmanıza gerek kalmayacak. Su geçirmez, kumda rahatça kullanabileceğiniz bu ürün 8 saate kadar müzik dinlemenizi sağlayacak.

divoom

Plaj kasası: Denize ya da havuza girerken aklınız hep şezlongta ya da çantanızda bıraktığınız cüzdanınızda, telefonunuzda ya da değerli bir eşyanızda kalıyorsa artık güvendesiniz. Beach Vault adlı ürün ile eşyalarınızı kasaya koyup kilitleyebilirsiniz…

saklama-kabi

Kaydırmaz yapışkan taban: Plajda, havuzda kaymamak ya da kuma basmamak için ayakkabı giymekten sıkıldıysanız bir de Nakefit tabanlarını deneyin. Ayağın tabanına yapıştırarak kullandığınız bu yapışkan ürün, sıcak kumda ayağınızın yanmasını, havuzbaşında kaymanızı engelliyor. Üstelik bir ayakkabı gibi de kullanabiliyor, hatta isterseniz koşuya bile çıkabiliyorsunuz.

kaymaztabanlik

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları