Kadınlar çok konuşur, kadınlar susmaz lafları toplumumuz da oldukça yaygın sözler arasında yer alır. Peki susan kadın? Susan bir kadının sessizliğe saklanmış haykırışlarını bu yazımızda sizler için derledik.

1.      Susan bir kadın için her şey bitmiş demektir. Gösterdiği çaba, verdiği emek ve fedakarlıklar son bulmuştur. Susmuş bir kadın bitmiş ve çoktan sizden gitmiş bir kadındır.

Image

2.      Susan bir kadın söyledikleri karşısında cevap alamadığı için bu yolu tercih etmiştir. Aslında sessizliği bir çığlıktır. Çaba göstermenizi, onunla ilgilenmenizi ve anlamak adına çaba sarf etmenizi istemektedir. Susan bir kadının bazen tek ihtiyacı anlaşılmaktır. Anlaşılabilmek adına sessizliğe gömülür.

Image

3.      Duyguları paramparçadır. Bir kadın sizinle tartışıyor ve bir şeyleri açıklamaya çalışıyor ise hala umut var demektir.Ancak bunun tam tersi olarak bir kadın susmuş ise artık duyguları yerle yeksan olmuştur. Kendi içinde bin bir parçaya bölünmüştür ve size açıklama yapıp çaba göstermek adına gücü kalmamıştır.

 Image

4.      İlişkiyi kendi kafasında bitirmiştir. Verdiği savaşın sonudur onun için. İlişki adına umudu kalmamıştır ve artık iç dünyasına sığınmıştır. Sizden beklediği bir umudu yoktur. Umut çoktan kadını terketmiştir.

Image

5.      Acılarını dindirmek ve yaralarını sarmak adına çaba gösteriyordur. Bir kadın artık mücadeleyi bıraktı ise bu durum tamamen onun yıpranması ile ilgilidir. Artık yaralarını sararak kendini toparlamaya çalışıyordur. 

Image

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları