İnsanlık tarihi bin bir türlü olaya şahit olmuştur muhakkak. İnsanların yaptıkları ile yapacaklarının sınırı yok. Ancak bir insan bir insana bunu yapar mı dedirtecek cinsten son derece korkunç ve sınır tanımayan işkence aletlerini sizler için derledik. İyi ki o günler geride kalmış diyerek başlıyoruz…

1.      İki ucunda çatal bulunan işkence aleti ( kafirinçatalı)

Image

Bu işkence aletinin bir diğer adı kafirin çatalı olarak geçmektedir. Boyuna bir kemer ile bağlanan çatalın iki ucu da son derece keskin olup mahkumun boynunu sürekli olarak geride tutmasına sebep olur. Mahkumun öne doğru bir hareketi ile boyun ve köprücük kemiği delinir.

2.      Demir maske işkence aleti

Image

Son derece ürkütücü bir görüntüsü olan bu maskenin amacıda son derece ürkütücüdür. Eski dönemlerde seks işçisi olarak çalıştırılan kadınlara takılan bu maske onların konuşmasını engellemek için kullanılmış. Ağız bölgesinde keskin bir çivinin bulunması sebebi ile konuşma bu şekilde engellenirken, işkencede oldukça yüksek boyutlarda imiş.

3.      Göğüs delici işkence aleti

Image

Bu alet genel olarak kadınlar için kullanılmış olup mahkuma son derece acı veren bir yöntemdir. Sivri uçları ile bir kıskaç gibi kullanılan bu alet ile kadınların göğüsleri kökten kesilirdi. Mahkum acıdan bayılır,ardından kan kaybından yahut enfeksiyon nedeni ile hayatını kaybeder.

 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları