Aslına bakılırsa bu durumu günümüzde birçok kişi ne yazık ki yaşamaktadır. Asla dönmeyeceğini bildiğiniz halde beklemeye devam ettiğiniz dönemler muhakkak ki olmuştur. Bu dönemde yaşanan son derece acı veren 6 duyguyu sizler için özetledik.

1.Sizin için artık mevsimlerin bir önemi yoktur. Mevsim yaz yahut bahar olsa da fark etmez, sizin içiniz hep kış hem sonbahar ve hep hüzün kaplıdır. Sıcak bir yaz güneşi anlam ifade etmez.

Image

2. Yol gözlemek günlük göreviniz haline gelir. Belki, bir gün, bir ihtimal sözleri dilinize pelesenk olur. Hiç kimseye  içinizdekileri anlatamazsınız.

Image

3. Yağmurlu bir günde bir yolda yürürken aklınızda sadece o vardır. Yoldan geçenleri ona benzetir, insanların yüzüne bakarsınız,ancak herkes ne yazık ki birer yabancıdan ibarettir.

Image

4. Umutla beklemenin anlamsız olduğuna kanaat getirseniz dahi, beklemekten asla ama asla kendinizi alıkoyamazsınız.

5. Hayaller kurar, onunla düşler içine dalarsınız.Ancak tüm hayallerinizin sonunda olmadığı gerçeği yüzünüze bir tokat gibi iner.Ancak her ne olursa olsun hayaller de var olduğunu yaşarsınız. Ona dokunamayacağınızı belki de bir daha göremeyeceğinizi bildiğiniz halde vazgeçemezsiniz.

6.Sesini duymak, bir kere yüzünü görmek için türlü yollar denersiniz. Belki gizli bir numaradan bir çağrı yahut her zaman gittiği mekanın bir köşesinde bir yabancı gibi beklersiniz. 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları