Sinemayı hayatlarının vazgeçilmesi haline sokanların kişilerin ortak özelliklerini sizler için derledik.

1.      Her hafta bir günde olsa o sinema salonunamutlaka gidilir. Her ne olursa olsun, yoğun bir haftanın yorgunluğunu onlariçin sinema salonu alır.

2.      Her gün yeni bir film gelmiş mi diye siteler,dergiler kontrol edilir. Borsayı takip eden iş adamı gibi yeni filmler takipedilir.

3.      Sıradan bir sinema salonuna girip film izlemekonlar için ürkütücüdür. Beğendikleri salonlar vardır. Bunun yanı sıra beğendiklerioda ve koltuk. Tapulamışçasına o koltuğu seçerler, aralarında büyük bir bağvardır.

4.      Kalabalık günlerde sinemayı tercih etmezler.Aksine özellikle sabahın erken saatlerinde sakince film izlemek tam manası ileonlara göredir.  

5.      Ceplerinde ki son para ile abur cubur almaz,koşa koşa sinema salonuna giderler. Çünkü tüm eğlenceleri filmdir. 

6.      Filmleri dublaj ile izlemeyi sevmezler.Genellikle orijinali tercih eder ve aksanın keyfini çıkarırlar.

7.      Sinema salonunda bahçesini koruyan yaşlı emekliamcalar gibi olurlar. Etrafı kirletenlere yan ve kötü bakış atarlar. Bunun yanısıra sinema salonunda çay bahçesinde oturup sohbet edenler gibi konuşanlarsinirlerine dokunur. Elinden gelse hepsini bir kaşık suda boğar.

8.      10 dakikalık aranın bitiminin ardından filmin ortasındasalona girenlere deli olurlar. Yıllık yaz tatiline çıkmış havaları ile geçkalıp salona girişleri sinema hayranlarını deli eder ve canından bezdirir.

 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları