Hepimizin sınavda tıkandığı formüllerin ve işlemlerin aklımıza gelmediği bir an olmuştur. İşte sizi bu duruma düşmekten kurtaracak metotlar. Bu kopya teknikleri öğrencilerin zor durumda kaldıkları zaman yakalanmadıkları sürece denemelerinde fayda var. Bu teknikleri bütün sorularda yapmamanızı önermekteyiz.

1-Şişe Etiketi

Image

Bu yöntemi ilk uygulayan kişi bir Japonmuş. Tabi böyle şeyler hep Japonlardan çıkıyor. Şimdi bu yöntem için içeceğinizin etiketini alıp bilgisayara taratın, bilgisayarda etiketteki içindekiler kısmını kendi kopya kağıdınız olarak kullanın veya direkt içine yazın.

2-Görünmez Kalem

Image

Bu kalemi bilmeyeniniz yoktur. Bu kalemle kopya çekmek daha kolay; elinize kolunuza bacağınıza nereye yazarsanız yazın dikkat edin yakalanmayın.

3-Göğüs Taktiği

Bu sadece kızların kullanabileceği bir yöntemdir. Elbisenizingöğüs kısmına kağıt ile kopyayı yapıştırın veya sütyeninizin içine yapıştırın.

4- Kalem İçine Not Saklamak

Kalemin içine not saklamak çok sıra dışı bir şey değil artık ama yine de işe yarıyor. Tek yapmanız gereken kopya kağıdını dürüp bükerek kalemin içine sokmak.

5- Bacaklara Yazmak

İşte bu da yine kızların kullanabileceği bir tekniktir.Bacaklarına veya kağıt üstüne kopya yazıp, kağıdı bacaklarına yapıştırarak yapılabilir.

6-Akıllı Saat

Bu çok şatafatlı bir yöntem ama yine de kullanılabilir. Bir akıllı saate telefonunuzdan mesaj atın veya not olarak ekleyin.

7-Çalışkan Arkadaşın Yanına Oturmak

Image

Son olarak da herkesin genel olarak yaptığı gibi çalışkanbir arkadaşınızın yanına oturun ve onunla aranızı iyi tutun. Yalnız yaparken dikkat edin, gözleriniz şaşı olmasın.

 

 

 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları